Botat böter


Härifrån skulle jag aldrig ge mig utför. Vare sig med cykel eller skidor.
Sara poserar framför hopptornen i Falun. Dagens träning bestod av att ta trapporna till vänster om landningsbacken i bilden till tornen. Sen blev det (som tur var) hissen ända upp.

Nu sitter man hemma igen. Skönt. Ser ut på regnet som skvalar ned. Det är svensk sommar i Örebro det.

Jo djungeltrumman bland cyklisterna på SM gick väl varm igår om att jag fick böter. Jag bröt mot en (av de 7000) regler som finns i cykelsporten. Det har retat mig förut att reglementet är så specifikt och det som upprör mig denna gång är att en cyklist kunde bli diskad för något som jag gjorde på sidan av tävlingen. Jag sprutade vatten på en tävlande då det var varmt ute. Detta får man tydligen inte göra för OM de har linser så kan det ju gå illa om man sprutar dem i ansiktet. Det är tydligen därför den regeln finns. Jag sprutade vatten på hans rygg med vattenflaskan. Nu proppsade jag på att om jag hade gjort fel så ge mig böterna för jag står för mitt misstag.
Jag betalade mina böter på en gång för att slippa ha dem hängande över mig men jag passade på att "signera" sedeln först. Så jag skulle känna igen den om den skulle ha hamnat på Harrys bardisk igårkväll.
Det var ju FEST igår hos Oscar igår och den var en fin samling cyklister där. Österling, Darvell, Valpen, N.Gustavsson, Macdonald, Hjalmar B, Ormen, Wetterhall, Häggkvist, Bleckur, edin och kanske några fler. Ursäkta om jag glömt nån.
Kan beretta tusen historier som: Österling som Googlade på sig själv, Team kalas-historier, max som gled på bröstet i hallen ja mkt skratt var det.
Jag hängde inte med ut på närliggande Harrys då jag tyckte jag fått i mig tillräckligt.

Avslutar med en film från elitens xc-lopp i lördags. Hann ju bara med att filma början för sen var jag langningspersonal men IMPONERANDE körning av gubben Palmberg. Jäkligt starkt av han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback