5,5km 250 hm

Jo då så att.... Ett Svenskt Mästerskap ska vara jobbigt. Jag tycker att en SM-bana ska vara jobbig och utslagsgivande men det finns en backe på denna bana som jag tycker de kunde ha skippat.


Vaknade rätt tidigt och kände mig i bra slag. Stack ut strax innan kl.08 för provkörning av xc-banan. Den är 5,5 km lång och har 250 höjdmeter per varv. Vi i H30 skall köra 5 varv och just nu saknar jag inte ELIT-klassen alls då de imorgon skall köra 8 varv i en uppbromsad bana. Här runt lugnet finns det massa möjligheter till en bra bana och de har tagit med en del av mördarbacken som jag tycker är lite onödig. Man fixar den knappt nu när den inte är uppkörd och man är fräsh i benen. Jag blir nog inte ensam om att tvingas hoppa av där idag.
Annars då?? Jo jag körde två varv idag och benen känns som sagt bra och ryktet sa igår att en konkurrent inte skulle starta idag men det kommer ändå att bli ett tufft slagfält idag.
 Ca 3 minuter efter min tempomålgång igår.

Nu skall det surfas lite, serva cykeln igen så allt är 100% kl. 15:30 idag för då går cross-countrystarten för Getingboklassen.

Haaj

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Grattis till silvert Ola!

Är det dags att få silver i håret också nu snart då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback