Vad händer hos dig idag?

 Farsan och Kalle Thuresson fr Kilsmo.

Jo man fick ju farsan att förstå lite mer om energi i maten i Sälen. Jag kör sedan bilen påvägen hem och är så korkad att jag svänger in i vansbro till någe jäkla "gottehus" som har 529 sorters lösgodis. Hade man plockat en av varje så hade det blivit 3,7 kg godis!!
Som ni ser finns det inget bildbevis på att jag skulle ha plockat någe...

 En snedbild trots att jag har försökt att få rätsida på den gråtande damen. :-) En del tjejer ligger ju gärna ned...O fikar alltså...  Vill ni till hennes sida så är det "bullmamma-länken" längre ned på min sida. Där kommer jag garanterat att få igen för detta.

Skidor är ämnet för denna vinter annars. Inte bara för min egen del utan idag är det både skidskytte och vanlig längd på tv så den får stå på i bakgrunden när jag gör storstädningen i akvariet. Gissningarna på min vasaloppstid har böjat ramla in och deadline får väl bli den sista februari. Priset till den som gissar närmast är inköpt i "centrala" Sälen.

Andra saker inhandlades igår då tydligen lönen ramlat in tre dagar för tidigt rnligt lönespecifikationen. vattenkokare, akvarieprylar, vin x3 (för antioxidanternas skull) doft till aromlampa, kaffeburk och sen en projektorklocka. En sån där som kan visa tiden på vägg eller tak. Såg fram emot natten ( ;-)) att få kolla vad tiden skulle vara om jag som vanligt vaknade under natten. Nu gjorde jag naturligtvis inte det utan vaknade 07:39 till mobilens alarm. Nåja. Ska väl sova mer framöver...
Snö har det landat inatt. Inte så mkt så jag tror det blir jobb. Det har jag ju inte tid med idag.

Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback