Ris, dinkel & x-sylt

TRÄNAT INTERVALLER! Skulle helst av allt vilja skriva massor med adjektiv hur bra och fantastiskt det var men tack vare den där testcykeln klubben har så får man ju tyvärr se effekten som benen levererar. Inte så rolig läsning på displayen.
Innan jag grävde ner mig pga underprestation på träningen så kom jag att tänka på min relativt tuffa arbetsdag. jag o Martin har dragit ris hela dagen och det aktiverar hela kroppen. Vi kände oss inte särskilt fräscha i slutet av dagen. Hoppas att det var det som gav de låga watt-talen och inte att det ska skaffas gubblicens i år.

Tror att jag har kommit in i en lite nyttigare period (förutom O´boyen) när det gäller maten. Provade nyss att göra gröt på dinkelflingor. Smaken slår inte vanliga havregryn men samvetet mår ju bra. Till den hade jag lite hemmagjord sylt. Inte gjord av mig utan Tina. Övrigt nyttigt just nu är ekologisk naturell yogurt 3,8-4,5% fett, ekologisk rödmjölk, mera gröt än vanligt men tyvärr kanske lite mkt bröd. Har oxå reflekterat över att fetthalten har ökat på mejerivarorna i hemmet fast det gör nog inget för de röd, ekologisk mjölk och även yogurten är så naturliga som de kan bli. Mindre processad mat är ju bättre för kroppen så i slutändan blir det nog bra ändå. Köpte faktiskt hem en ny laddning O´boy oxå då den gamla varit slut i flera månader....

Imorgon blir det löpning igen med jobbarkompismats. Får se hur det går då det var 13 dagar sen sist. Vi har siktet inställt på tröskelintervaller, 5 min långa, men av erfarenhet vet jag att pulsen brukar hamna högre. Tror vi stressar varandra han o jag.
Senare i veckan ska det bli ett styrkepass på Friskis och ett mastodontpass på cykel innan skidorna ska dammas av i Sälen.

Var innan vintern lite orolig för att behöva stämpla men nu infinner sig ett annat lyxproblem. Jag har massa jobb och massa övertidstimmar vilket får tankarna att börja röra sig mot ett nytt vevparti.... Hmmm.

Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Slå till på vevpartiet. Man ångrar sig alltid när man snålar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback