2a försöket då för h-vete

Fasiken vad sur jag kan bli när jag får till ett lagom långt, intressant blogginlägg och när det skall publiceras så blir det någe knas och allt är bara borta. Prövar nu igen då.

Lyckan över den nya radiokanalen är fortfarande på en hög nivå. Blandningen av rocklåtar är kanon och jag saknar inte radio Rix det minsta.

Höll på att fega ur på jobbet igår. Jobbat 2 dagar med att ta ned 4 tallar och 2 björkar med skylift. Anledningen till att vi inte bara sågar ned dom på traditionellt vis är 2 villor, en lekstuga och ett garage. Alltsammans ståendes väldigt tätt. Den sista tallen var av modellen hööög! liften var 22 meter och då hade vi fortfarande tall över huvet så toppen, sista 2,5 m, blev vi tvungna att kapa och låta falla. hade den träffat något av ovanstående saker eller slagit i korgen hade det gått illa. Det var de sista metrarna upp till maxläget som jag började bli feg, knäsvag och nästintill stillastående i korgen. Både jag och Martin fick gaska upp oss då det inte finns någe alternativ så måste ju skiten ned med hjälp av skyliften.
Idag när vi städade undan allt ris så stod jag och tittade på den sista björken vi skall ta ned nästa vecka och jag får ångest av bara tanken för den är minst lika hög som den nyss nämda tallen.
 Ursäkta snedheten. Han hänger inte i trädet utan bilden skall vridas. Tippa din dator åt höger så löser sig allt.
Hoppas datorn ligger kvar... Den högsta tallen på bilden är nu borta och jag har varit där uppe.


Jobbproblem!!! Var kan man köpa icke svarvade, inpregnerade, smala naturstolp? Ska ha till en gärdsgård.

Mår bättre och bättre och tanken på att det bara är 8 dagar sen jag fick till ett bra pass senast gör mig lugn. Endast lite snor då och då, hyffsat svettfria nätter ( he he). Min plan inför helgen är 2h distans imorgon och hoppas att det känns jättebra imorgon kväll så jag kan köra ytterligare 2 h på söndag. Ingen stress nu och bomba på 100% från början. Vecka 4 ska jag ju träna mkt skidor i Sälen igen och så lutar det åt att jag kanske har betald ledighet vecka 6 & 7 så jag hinner träna. Och vad var det Totte sa... "träning är för talanglösa" :-)

Ni missar väl inte Let`s dance ikväll?? 
Nu väntar de vanliga cykelsidorna + Perellis semesterbilder från Thailand


Kommentarer
Postat av: martintrampar

Jag kan bara hålla med, själv e jag på väg att kicka ut burken genom fönstret när inlägget försvinner. Det händer allt för ofta.

Och Rockklassiker 106,3!! Jo du. Äntligen har några vettiga människor fått igenom sin vilja i etern. Rix fm borde förbjudas och Titti ser ut som en ful Ozzy Osbourne, för att inte tala om hur hon låter. Jag har träffat många enerverande kvinnor i mitt liv men en vecka med henne och jag skulle få livstid på Hall. Ryck sladden!!!

Postat av: martintrampar

De e inte sant. Skrev en kommentar på ca 7 rader om hur irriterande det är med inlägg som går upp i rök för att visa mitt stöd och vad händer? S---n p--s a---e k-k j---a s--t!!!

2009-01-09 @ 17:13:20
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: martintrampar

O där dök den plötsligt upp från ingenstans och jag framstår som en j---a dåre! Död åt all nättrafik.

Nu tar jag nåt lugnande o går o lägger mig o suger på tummen. Natti natti.

2009-01-09 @ 17:17:07
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Nilsson

Det kanske var knut på sladden när ni båda skrev :) Ett tips om ni inte har "auto save" i bloggen kan vara klassiska Notepad. Skriv i den & kör sedan klipp & klistra.



Morsning!

2009-01-09 @ 19:38:30
Postat av: martintrampar

För avancerat för mig. Jag e ett bloggmongo.

2009-01-09 @ 20:23:14
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: ola

oxå bloggmongo!

Riktar t.o.m. mobilen åt det håll som sms ska, använder tipex på laptopen. Snabbare bredband har väl bara tjockare sladd va?

"Notepad"?? Niclas menar nog ett kollegeblock...

2009-01-09 @ 21:22:06
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Peter

Ni kör Windows?=)

2009-01-10 @ 00:18:13
Postat av: martintrampar

Jaha nu förstår jag. Ola, de e en pedagogisk kille de. Stor kram. Mmmmmm.

2009-01-10 @ 07:34:43
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback