Vem är din idol?

Har läst boken Den hemlige kocken. En bra bok som samtidigt ger lite skrämmande inside fakta om vad vi egentligen stoppar i oss via maten idag. Idag köpte jag färdig Aioli på flaska. Den innehöll bl.a. E 270 vilket alla träningsnördar borde veta vad det är. "Bör inte intagas innan träning/tävling" borde det stå på flaskan tycker jag.

Idag stack jag ut på saltmoppen och den fick göra skäl för namnet idag då jag inte kan förstå varför det ska saltas överallt. Skönt att komma in på mindre vägar med helt fantastiskt fina vintervyer. En kan ni se på tidigare inlägg.
Hade tänkt att köra mycket backar idag, inte hårt men ändå mycket klättring. I backe nummer tre för dagen så började knät säga HEJ HEJ igen. Det är sant. Det skickade signaler om att det fanns där och att det inte ville få ont igen. Är det något som frestar på muskelfästen runt knät så är det djupa benböj och klättring så tre klättringar fick bli bra sen styrde jag hemåt. Har ju en biltemacykeldator numera så jag har lite koll på hastighet och distans. Vet inte om det stämmer till 100% men jag får väl kalibrera den med nån som har en bra dator. 85km visade den iaf när jag kom hem. Tror jag var nära någon slags hammare på väg hem oxå. Jag säger tror för jag åt och drack hyffsat under passet men det hela kan vara helt vanlig muskeltrötthet då skidåkningen igår tog rätt bra.
imorgon blir det mera av den varan. Skidor alltså. jobbarkompismats ringde och undrade om vi inte skulle åka upp dit igen. Klart att vi ska, sa jag. Lika bra att passa på med skidåkandet för om tre veckor lägger jag undan dom. Lååångt ner i källarn. 
Efter avslutat bloggande så ska jag lägga på ny tejp under skidorna. Konstsnön har ju slitit bort nästan allt. Skönt att slippa valla inför varje pass. Får ofta kommentarer om "..men på vasan ska du väl inte köra med tejp?" Jo tänk att jag ska det. Om det inte blir klister-före för då får nån av de rutinrävar jag samåker med hjälpa mig.

Imorgon skidor alltså. På fredag: koma-läge

Nu ska du få lite huvudräkning av mig...
Välj ett tal mellan 1-9
Multiplicera det med 3
Lägg till 3 till ditt svar och multiplicera det igen med 3
Du får nu ett tvåsiffrigt tal
Dela de två siffrorna samman, t.ex 43 blir 4+3 = 7

Läs dig till i listan här nere vem din idol nu är...

1. Hillary Clinton
2. Fabian Cancellara
3. Bill Clinton
4. Göran Persson
5. Nicole Kidman
6. Charlie Sheen
7. Brad Pitt
8. Charlotte Perrelli
9. Ola Hellström
10. Bill Gates

 Träna på gott folk!

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

a men va fan ja fick nr NIO...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback