Svett, lera & blod....värden

Har börjat lyssna på musik via mobilen när jag går/cyklar nånstans. Har upptäckt att AC/DC har bra promenadtakt. Låtarna TNT och Thunderstruck gör att man går bestämt och ganska fort.

För några år sedan fick skidåkaren Mats Larsson tävlingsförbud pga för högt blodvärde. I dagarna även Britta Norgren och man sa i båda fallen att båda har naturligt höga värden men att nu magsjuka kunde ha skickat upp Brittas lite extra så hon passerade maxvärdet. Tänker ni doping? Nja... Jag gör det inte men då är jag väl typisk svensk oxå. Inte dopar sig svenska idrottstjärnor?
Samtidigt skickas den ryska skidskytten kruglov hem för att han, enligt rysk press "fått halsfluss" och direkt tänker man att han är dopad men inte än är avslöjad.

Har haft ett lyckat möte med politikerna i Kumla. Underbar kommun det där... Vi siktar på ett ännu mer lyckat arrangemang den 18e oktober i år. Skickade ett sms till cupsamordnare
Öijer för att dubbelkolla. Fick följande svar:
"Det ska gå en världscup samma helg som Norberg/Kumla. Så Wellens, Boom, Albert och Nys missar den världscupen. UCI var lite sura men det får vi ta." Ett startfält av högsta klass lovas alltså :-)
Jag tänker göra banan lite, lite mera publikvänlig så snart ska jag sätta mig och rita in ändringar digitalt och maila till Kumla. Gick en kort promenad genom tävlingsområdet oxå. Tankarna skenar iväg till ihöstas men även fram emot nästa höst. Fasiken den "riktiga" tävlingssäsongen är snart här och här går jag och längtar emot cykecrossandet.
Ett träningstips är ett område mitt emot Carlbarks i Kumla (heter det skogstorp?) där Kommunen har talat och pushat Kumla Ca för att fixa en cx-bana. Det blir en bana om man bara cyklar där så.... Martin, dräparn m.fl. till sensommarn blir det väl några pass till Kumla för att testa både den banan och tävlingsbanan? 

Senare idag blir det nog wattpresterande i klubblokalen då jag håller en nybränd skiva i mina händer :-)
Hej hej

Kommentarer
Postat av: Nilsson

Kan det vara Smedstorp du tänker på? Till hösten får vi gå runt med vattenslangar så det blir lite lerigare :)

2009-02-18 @ 16:16:12
Postat av: ola

Vet var det ligger men inte namnet iaf...

Under mötet med bl.a stadsträdgårdsmästaren så var hon riktigt orolig för slitaget på parken så vattna....då har vi kört där för sista gången ;-)

Det fanns ju leriga partier i höstas, räckte inte dom?

Postat av: Magnus

Sitter inte Nilsson inomhus på TC`n för att slippa leriga partier?????

2009-02-18 @ 21:14:07
Postat av: Nilsson

Det där har du missförstått Magnus :) Lera & CX är kul, vinterhoj, snö & kyla är mindre roligt.

2009-02-19 @ 10:39:55
Postat av: Oscar Ekstam

På något konstigt sätt så började jag längta efter hösten och CX...

2009-02-19 @ 15:02:35
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback