Snö, -10 grader och naken kvinna i parken


Kolla va fint. Den säger verkligen hur dagen är just nu. klarblå himmel, vitt puder överallt och en frisk luft. Borde åka skridskor, cykla eller åka skidor men icke. Vad gör jag? sitter vid datorn. har en del MÅSTE-GÖRA saker innan det blir klubblokalen. SKIT!!! Nu skrev jag det. Då brukar det ju skita sig...

Har tagit en promenad och kollat in lite snöskottning som jag gjorde igårkväll. Ungarna hade tydligen använt den hög jag skapade åt dom.
Den vänstra knuffade jag ihop åt dom. Det högra "huset" hade de gjort innan. I det lilla fönstret låg idag... I samma kvarter fanns den där jättelika snölyktan kvar.
 Kommentarer överflödiga.

Har för första gången i mitt liv varit på skatteverket. De accepterade inte mitt förslag om att jag borde slippa betala skatt. Inte ens om de fick en vetelängd varje fredag. Vad jag egentligen var där för var mitt nuvarande lyxproblem med en  massa övertidstimmar. (Har ju jobbat 24 h bara nu i helgen vilket ger en del.) Jag ville veta hur mkt man får skatta bort vid ett sånt uttag. Det var inte så farligt mkt mer så om jag kan ta ut det i cash så blir det ett nytt vevparti (o kanske lite annat lull lull)  annars så blir väl det så att firman vill att jag tar ut det i tid och då slipper jag arbete den närmaste månaden. Skönt tycker en del men jag blir ju rastlös så hellre cashen.
Laddar upp en bild som inte funkade igår. kanske har det med motivet att göra :-)


Nu ska jag jobba lite seriöst vid datorn, sen träna lite, sen möte, sen kanske en Lagavulin.
Hej shopp

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Varför ser killen till höger pårökt ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback