Sitt inne och få en örfil!

Har idag fått medhåll av tre oberoende personer om att om man har suttit inne denna helg borde man få en örfil. JA det har varit kallt. JA det har bitit i kinderna. men fsaiken vad vackert det är ute när himmeln är blå, snön gnistrar i starkt solsken.

Jag har sedan fredag eftermiddag varit proppis! Mätt alltså. O ändå äter jag regelbundet trots att magen säger nej. Överviktigt Här kommer jag. Droppen var igårkv'äll när Tomas och sara röstade ner mig att vi skulle laga mat samt äta innan melodifesstivalen. Jag sa att jag kunde socialisera men äta skulle jag inte. Jag, mitt pucko, åt mig ännu mättare, sen kaffe, sen lösgodis samt en grogg för att fira Måns framgångar.
Vaknade imorse och var inte sugen på frukost, det är inte ofta. Jag och Tomas åkte upp till "korset" där Örebrocyklisterna brukar samlas. har man tur kan man få se något proffs. INTE EN KÄFT! Helt själva stod vi där och undrade var alla var. var de utomlands, var de klena för den sköna vintertemperaturen eller hade de bara annat för sig?? Vem vet.
Vi körde iväg själva. Täby, Fjugesta och Kumla. Inte den längsta svängen men farten var högre än igår. Kaffe & biskvi som ni redan har sett och sen mot Ekeby och hem. Hälsade på Zacke, Hipp och Marika på vägen. Hipp kände nog inte igen mig då jag slapp skäll :-)

Hem och slöade lite. Åt ännu mera :-( Det är ju viktigt att fylla på efter träning men snälla...

Tomas åkte hem till södertälje och jag och
Sara åkte till Mässan. Hon för att testa sin nya hoj och jag för att hjälpa till med ungdomsträningen. Idag tror  jag bestämt att det var fler vuxna än cyklande unga. Hjälp behövs oxå till våren då det är garanterat fler cykelgalna små....
När jag höll på med tidtagning på en liten rackare så ringde chefen som undra om jag kunde jobba imorgon. Eftersom eventuell ledighet skulle ha minskat min övertidsbank, dvs minska min chans till nytt vevparti så tackade jag ju JA. Upp i ottan imorgon och trampa iväg. En dag med rock i Lundbergarn.
Hej hopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback