Nu är det dax!

Har nyss vaknat efter en lite väl lång power-nap. Ska ju packa inför morgondagens resa mot Sälen. Kolla in Lets dance samt lägga mig i tid. Har nog tänkt en massa blogg-alternativ men nu känner jag helt tom.

Skulle jag köra vasan imorgon skulle jag bli lite orolig då det finns ett pirr i benen. Ett pirr som jag nog tror kan vara en viss nervositet. Inte för 90 km längdskidor utan att det är helt nya jaktmarker. Jag har verkligen inga erfarenheter av vasan så jag tror jag frågat en hel bunt människor om de har kört, lyssnat sen lagt det bland alla andras erfarenheter. En del säger att det är underbart, en del ett helvete.
Vädrets makter kan avgöra mycket om karaktären på loppet. Jag tror personligen på -4 grader och mulet. Inget snöfall så min målsättning på 5: 46h står kvar.
 
Känns fan konstigt... Fick detta äventyr i present i maj förra året, började i höstas med att jogga med stavar, styrketräna triceps lite extra. Har kört mera skidor än vanligt nu i vinter och ändå kommer det lite plötsligt att det nu är vasalopphelg.

Blir nog några MMS bloggningar i helgen men vi får väl se om det går in.

Hade bra och håll tummarna för Nr 11324 på söndag.


Kommentarer
Postat av: JV

5:51(2)gissar jag på.

2009-02-28 @ 08:24:21
Postat av: Emilix

Hoppas det går bra! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback