Knäad

Lyssna på kroppens signaler, träna inte med infektion i kroppen, avbryt vid smärta. Kloka ord som man både har läst och hört genom åren. Idag sket jag fullständigt i ett av dem och smärtan avtog. Eller var det jag som vänjde mig??

Igår eftermiddag planerade jag försiktigt träningen för mån, tis och onsdag i huvet. Sen ringde chefen om jobb idag så då planerade jag om. Siktade på intervaller i klubblokalen efter jobbet men.... Sen skulle jag få vara ledig imorgon så då ville jag ju passa på att jogga med "hanpåjobbet" idag och köra ordentligt på hojen ute imorgon. Han bara hem så ringer chefen och vill ha mig imorgon oxå. NY PLANERING...intervaller imorgon då... Onsdag ska jag vara ledig iaf. Det är bestämt för då har jag möte med politiker. Snacka om vuxenpoäng!! Jag har själv bett om mötet med dom.

Jogging med jobbarkompismats.
Jo så var det ju tänkt. Vi vill ju båda hålla igång joggingen/löpningen om vi ska ha en chans att fixa en fjällmara till hösten men nu ser det mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. För andra gången kom känningarna i vänstra knät. Det kommer smygande efter ca 20 minuters jogg och går snart över till smärta i varje fotisättning. Känner inget när jag går eller gör spänsthopp utan bara vid sjjälva landningen. Fick gå en bit när det smärtade som värst.
Ville ju inte gå ända hem så jag ignorerade smärtan (var det inte så man skulle göra?) så på slutet kändes det inte så mycket. Eller smärtade det mindre? Förmodligen inte men hjärnan blev väl avtrubbad...
Jävla skit iaf.

Den 10 April är det 6 rockband som spelar i stan. Vart vet jag inte än men Mustasch och H.E.A.T är väl de mest kända just nu. Ett annat som ger mig barndomsminnen är Dia Psalma... Mer info kommer

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Dia Psalma rockar fett! Många minnen från högstadiet...



Jag ska se dem här nere 14 mars.

2009-02-16 @ 23:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback