Igelkott i halsen

Hmm..undra varför måndagar är en boost i statestiken? Trodde jag var den sista att inte ha dator hemma men det kanske fortfarande finns folk som väntar tills man kommer till kontorslandskapet på måndag morgon och utan arbetslust kollar man igenom sina favvosidor på nätet. Kul att jag är någras favvoriter :-)

Igårmorse hade jag ju små, små känningar i halsen. Inte alls sjuk utan bara känningar. Man har ju lärt sig efter alla år att tolka sånna där signaler. Imorse fanns dom där igen så ett längre tuffare distanspass vore nog inte så bra. Gammal & klok va!? Hade ju tänkt att shoppa lite imorgon men det blir visst idag tror jag.
Nya tajta jeans på Jack & Jones som framhäver min stjärt på ett ärligt och sexigt sätt :-)  Ja någe sånt ska jag nog säga till expediten, fast bara om det är en tjej eller gay. Tycker det har varit det dom sista gånger jag varit där.

Någe mera?? nja det var ju länge sen man slängde käft hos cykelnasarna. Kanske ska kolla in en höginkomstagare som ändå knappt jobbar :-) (Forsbergs)
Var ju oxå länge sen man snackade snusk så Norra cykel kan väl oxå få ett besök :-)

En lyxfika ska jag nog hinna med oxå. Då blir det med en tidning eller bok på Bara Vara.

Hmm..ska jag byta mysbyxorna till jeans kanske??
hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback