Har nån sett jobbarkompismats?

Har lovat mig själv nu efter många år av träning att när jag känner mig i bra slag så ska jag vila. Inte träna hårdare. Det blir vila imorgon.

Träningen igår sög men idag skulle det köras hårt på längdskidorna. Jobbarkompismats och jag åkte upp till Ånnaboda och jag sa att ja tänkte gasa på i uppförbackarna för att få bra konditionsträning. Har svårt att staka så puls och andning blir tillräckligt höga. Sagt och gjort så efter några kilometer gemsamt körde jag på och den nya tejpen som jag lade på igår funkade fin fint. Fast nu ligger jag nog på gränsen på hur lite tejp jag kan lägga på. Jag kortade in längden lite granna för att ha maximalt med glid. Man måste ju prova lite innan The shit, Vasan.
Kom till stakadammen(17,5km) efter ca 55 min. Vände och han ca 1,5-2 km innan jag mötte jobbarkompismats. Eftersom det var i backarna upp emot skrikarboda så nickade jag bara med huvet och jobbade på. Teknik, stakning, skidor och den nya långärmade Almbyjackan funkade perfekt. Kom tillbaka till Ånnaboda efter ytterligare 55 min. Förvånansvärt pigg och fräsh.
tog några klunkar saft ur min termos innan jag satte igång igen för att möta ni-vet-vem. Hade räknat med att hinna några kilometer men när jag kom ut på myrarna efter ca 6-7 km så började jag fråga mötande skidåkare om de sett nån som krashat eller som stod och vallade nånstans men ingen hade något tips.
Jag kom till och med förbi Lisselängen med nån km innan jag gav upp. Jag vände då jag åkt 11km. "Fan nåt måste ha hänt" tänkte jag. Hans tjej är ju gravid i drygt 8e månaden och utan min mobil var jag ju inte lätt att få tag i. Han kanske hade fått ett telesamtal vid Staka och fått skjuts med nån annan. Mkt tankar gick genom huvet. Jag hade ju sett bilen och vi hade ju sagt att vi skulle köra till Stakadammen och vända. Hmmm..
Påvägen tillbaka blev tekniken långsamt sämre men jag är jättenöjd ändå med min skidåkning, framförallt att stakningen funkar så bra.
Tillbaka vid ruta 1, Bilen, så stod ju han ju där. Va fan! " ja tog vägen via Tomasboda"sa han. Nåja, nöjd över att han var där och allt var lungt och att dagens träning var över gjorde mig glad. ca 57 km längdskidor varav 35 i hårt tempo tar död på vemsomhelst.
Äggmacka, grönt thè, apelsin och en halv kexchoklad försvann nästintill direkt. Kaffe & fikabröd i resturangen, lösgodis i Garphyttan som nu med bloggandet snart är slut. Efter det ska jag nog äta mat. Finns inget stopp idag tror jag.

Imorgon skall jag nog kapa träd längs markaspåret. Man vet ju aldrig när Dr. vill ut och smygträna.
Hade kabeln mellan mobilen och datorn funkat hade jag bjudit på bilder men ICKE!
Hej hopp

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Du kämpar på hårt. Bra jobbat, formen måste väl vara bra nu antar jag. Har förresten lämnat tillbaka böckerna i de skick jag fick dom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback