Ger skidorna mig otur?

Jag fixade skidorna igår/imorse på precis samma sätt som jag gjorde när jag var i Sälen sist. Nu imorse när jag sicklade av dem så såg de flammiga ut. Det såg ut som parafinet inte var schysst. Ser jättekonstigt ut. Kanske beror det på att rutinräven Farsan inte var närvarande. Får väl testa skidorna om några timmar och se hur glidet är.
Farsan såg jag igår kväll på sjukhuset och då satt han i rullstol. Han gjorde ett spårbyte under kort-vasan igår men då smärtade till vid fotknölen och han tvingades bryta. Envis som han är så berättade han att han hade kunnat staka imål men även han kanske har blivit gammal och klok. Gissningsvis så har ett ledband gått av men igår hade han inte fått röngkensvaren. Skidor börjar bli ett spöke...

Tidningen jag lånade med mig från klubbstugan igår var Skogssport. Här är ett utdrag från Emil Wingstedt`s träningsartikel: "En grundprincip för mig är att en bra träningsvecka ska innehålla 3 intervallpass, 2 maxstyrkepasss, 2 teknikpass i tävlingspart och 1-2 långpass. Utöver det lägger jag till pass om jag orkar, men behöver jag vilar jag istället."
Hela artikeln var läsvärd och man förstår att vara i världstoppen i orientering är ingen dans på rosor som t.ex. golf, hästhoppning eller annan hobby :-)

Ikväll kommer det 4 skåningar (maria räknas nu som skåning oxå) som ska övernatta här för att imorgon fortsätta mot Sälen. Några av dem ska köra Öppet spår. HA ha är inte det för motionärer P? ;-)
Sen kommer ju Sara hem ifrån just Sälen oxå så idag är det verkligen slut på min lugna kvalitètstid med metalmusik och fötterna på bordet.

Åhh vad såg jag inte i NA häromdagen...Hammerfall spelar i Örebro den 9 maj. Ska allting vara just den 9 Maj?? Det är ju den 8e som är den viktiga dagen för då fyller jag.....27-28 nånting...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback