Era snuskhummrar!!

Blir ett inlägg helt utan bilder. Fanns en del intressant att fota på gymet i förmiddas men de hade nog inte uppskattat det. Tror dock att den typen av bilder lockar läsare. Efter gårdagens "rumpshock" så steg besökarantalet här på sidan. Verkligen dax att börja använda ord som skandal och shock nu när det närmar sig melodifestivalen. Ni glömmer väl inte att rösta på årets rockbidrag?? H.E.A.T.  De spelar lättlyssnad rock men jag har ju iofs inte hört den låt de har som bidrag.

Körde ett halvdant benpass idag. Kände ingen större motivation på gymet. Det kanske berodde på att klockan var 09:15 när jag började styrketräna. Körde lite extra för stakträningen. I cablecross-maskinen satte jag fast rep i en av de övre krokarna så det blev ganska likt att jag stod och stakade. Kollade nyss in på vasaloppets hemsida och såg att för att få stå i led 2 så skulle jag ha kört Wadköpingsloppet 7 minuter snabbare vilket jag inte kunde ha gjort. Nu hamnar jag i trean och om jag skulle ställa mig allra sist i det ledet så har jag "bara"  1650 åkare före mig. Känns ju bättre att ha nästan 16 000 åkare bakom  mig :-) Det är ju mindre än en månad kvar så det är inte så jäkla mycket att spela på nu eller ändra i träningsupplägget. Hålla mig frisk, träna triceps och sen fokusera på cykelträningen. Det verkar ha funkat hitintills.

En annan träningsform blir det ikväll ( nej magnus & Martin..Inte det...) då risifrutti-Patrik kommer upp från Skåne så blir det ett löppass med han och jobbarkompismats. Jag tror det iaf då vi tre skulle höras idag på eftermiddagen.

Min igelkott i halsen har lämnat mig men lade nog kvar lite spillning i svalget då det känns lite som man har haft en sur uppstötning. Lätt svidande känsla långt där bak...Låter som ett lerigt långlopp :-)
hej så länge

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

snusk...sånt tycker vi om =D

Postat av: Sara

2009-02-04 @ 16:47:26
URL: http://sara
Postat av: martintrampar

Jag tänker inte på sex om vi snackar kvällsträning.

I mitt huve snurrar det bara cykelhjul.

2009-02-04 @ 16:47:29
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Sex e för amatörer, ge inte kvinnan makten genom att tråna efter henne.

2009-02-04 @ 16:49:22
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Sara

Hmm? Kanske ska jag också följa Olas exempel och lägga upp lite bilder för att öka min läsarkrets?

2009-02-04 @ 16:49:47
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback