Barn & snö. Som karlar och Clas Ohlsson

Det har de senaste dagarna inte blivit som jag tänkt en enda gång. Jag hinner bara tänka träning så händer det något helt annat.
Igår startade iaf melodifestivalen med ett blekt startfält men det var ju väntat att Alcazar skulle gå vidare iaf. Det var något väldigt bekant med deras intro... Hörde inte något av allt mellan snack av Petra Mede då jag och Sara var hos min Kusse Linnea. Där fanns oxå en sjuk Jonathan, en pratglad Frida, hamstern Puff och ålen Ålis. Stod lite i valet och kvalet av vilken av de tre sistnämda jag skulle ta med hem. Det blev ingen av dom tyvärr.
Efter avslutad tv-underhållning dök det upp singeldamer. (dras de till mig?) helt plötsligt satt de där och drack vin och kacklade. Jag och 4 damer. Oups!
Det toksnöade igårkväll och även inatt så att jag någongång skulle bli inringd till snöjobb var ju väntat. Jag han dock sova ut till kl. 0800 och vi kl.9 var jag på jobbet. Genomsvettig, då inte en enda plogbil hade varit ute då. Rena teknikträningen var det oxå att trampa i den tjocka sörja som låg där ute.

Som barn/ungdom gjorde jag mycket snöfigurer/skulpturer. Så när några barn i ett bostadsområde frågade mig idag om jag inte kunde ploga ihop en jättestor hög var det självklart att jag ställde upp. Det blev en schysst hög alldeles brevid deras nybyggda snökoja. I samma område såg jag en rekordstor snölykta oxå. Synd att jag inte fotade den.

Några andra barn som lockades ut av snön var 2 cykelpojkar på crossar som genomförde ett sladdpass. Martintrampar och Daniel. Martin skrattade till när han såg mig. -"fy fan vad du ser ut" sa han. Jag tycker fortfarande jag ser ut som jag gjort de senaste åren.

Okej jag kanske har lite trötta ögon nu efter 12 timmars körning av Lundbergarn men annars så..Fit for fight!

Det var tjockt med snö därute. Otäckt blev det oxå när det snedställda bladet ibland fick maskinen att gå i sidled då bladet högg tag i snön. Inge kul då man kör längs trottoarer med parkerade bilar brevid.
I fredags när jag skottade så backade jag in i en lyktstolpe. Idag backade jag in i en backspegel på en bil, körde in i ett räcke vid försäkringskassan så det lossnade. Samt förstörde några buskar i en plantering.

Hade nu tänkt att avsluta med lite träningsplanering men om jag skriver ner det här så skiter det ju sig bara så... NEJ.
Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Oj va härligt mycket saker du lyckas paja under snöplogningen =D

Postat av: martintrampar

Jag hade ju som förslag att du skulle dra med parkerade cyklar mä skopan, gjorde du inte de elle?

Snöcykelhög.

2009-02-09 @ 16:49:22
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback