3-2-1 Nu smäller det. Schlagerbög!

Kortfattat innan man ska dra till kusin Linnea för barnalekar, fika men viktigast av allt. Melodifestivalen!

Framför ratten står en påse med...nötter, fruktnaturgodis, fregolit, logo, godis...ja säg det...
Igår snöade det så redan vid lunch blev man inringd för maskinell sköskyffling. Blev därför ingen träning igår.
Jobbade till nästan 02:00 och sov ut ordentligt idag. Ända tills 08:52!!

Anaerobt & aerobt
Att gå från ELIT till H30 var för mig ett sätt att inte skapa så mkt egen press. Att kunna träna mindre och inte känna tvång. Idag var en sån dag då jag först ville cykla, sen kanske gymet istället men tog till ett sociallt förslag istället. Jag plockade upp mina gamla fridykarsaker och drog med Sara till Gustavsvik. Vi dök, höll andan och dummade oss som vanligt. Lyckades till slut dyka i 1:43 min vilket är dryga hälften från vad jag klarade av när jag tränade på det. På den tiden åkte jag ensam till Eilat (Israel) och satte personbästa på ett djup av 23 meter. Sara lärde sig snabbt och kunde efter ca 15 min träning på 2-3 m djup simma, och vara kvar ett tag, på 4,5 m. Bra jobbat. En del fixar inte ens att tryckutjämna.
 De är längre o styvare, fridykarfenorna.
Nu hoppades kanske någon på bikinibilder?? Fick bara denna skönhet.
 "Blipp blopp blopp Take me to your leader.."
I kön till badet ringde jobbarkompismats och undra om jag ville med till Ånnaboda för skidåkning på eftermiddagen. Vasaloppsspöket börjar ju hohoa i hjärnan så tacka nej var ute ur bilden. Där har dom nu spårat Nora-Ånnaboda så man slipper glida (gnida) varv efter varv på konstsnöspåret. Vi körde dryga timmen innan mörkret tvingade oss att sluta.

Nu ska jag fixa och dona inför...ja ni vet.
Imorgon skall jag nog provocera knät genom att cykla. OM inte nu det vita som långsamt och glest faller där utanför fönstret sätter stopp för det.
Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback