våld i hemmet

Ja tröttheten finns här. Inte pga dagens träning utan att jag steg upp 02:55 inatt, kaffe & en macka, trampade iväg 03:20, framme 03:37 och tuffade iväg med lundbergarn 03:49.

Dock måste jag nu sitta och mörka min trötthet här hemma för jag har lovat att vara vaken ( och självklart berömma) när sara färgar sitt hår. Hon börjar nu och det skulle ta en timme sa hon. Shit. Det får bli dagens utmaning att hålla sig vaken :-)

Efter att ha slutat strax efter kl 13 idag så var jag inte hemma förrens nästan halv tre. Först tutade excykelproffset V.Folkesson på mig och vi snackade en stund. Sen ringde farsan som var i stan och ville överlämna en liten julklapp, sen passerade jag Norra cykel och köpte en försenad julklapp till Sara och en till mig. Hon fick ett dubbdäck och jag Marcus Ljungkvists bok.

Dagens träning
Gymet idag. Explosiva benövningar förutom för mage och marklyften som var lugna och strukturerade. Känns lite lagom i benen nu. Avslutade med att boxa lite på sandsäcken och köra lite hopprep. Fasiken vad jag saknar boxningsträningen alltså. Det är inte ett avslutat kapitel.

Imorgon blir det klubbstugan för ännu ett tungt pass för nästa vecka tänkte jag nog dra igång ett konditionsblock till.
dagens rubrik
Nyss klippte vi klorna på Neo.
Hej o hå. Gott nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback