Träning, skratt och virus

Har just skrattat högt och ljudligt till denna:

Annars så märker jag ganska lätt om folk i min omgivning inte mår riktigt hundra. Jag lyssnar gärna på andras problem så vill du prata så lyssnar jag. Fika på fredag? 

Igår satt jag och vår gäst
Ormmicke (han heter så) och prata lite träning. Jag snappade upp den info han hade och tog åt mig av lite tips men summakardemumma så är jag inte så långt ute och cyklar med den idè jag själv hade denna vinter. Skönt. Han borde ha hyffsad koll på ämnet då han pluggar...öh ja typ det. Vet inte vad programmet heter men iaf. Dessutom är han på jäkligt hög nivå inom svensk mountainbike för er som inte känner till han. 
Dagens träning
För en gångs skull var jag inte först till klubblokalen. Matte B och Andreas var redan där och Sara och Lisa dök oxå upp för träning.
Jag körde 6x5 min tungt. Lägre kadens än vanligt och mosade på i backliknande intervaller där benstyrka är målet.
 Imorgon är målet detsamma fast på gymet men nu var det de där att skriva om vad man skulle göra i framtiden... det är inte säkert det blir av då jag o Sara hängde med Matte till mässan och vaccinerade oss för den där baconfebern. Från att vi anlände tills vi åkte igen tog det typ 8-9 min. Till alla er som köat i timtals för en liten skvätt vaccin... IN YOUR FACE!!!!
Känner just nu inte särskilt mkt i armen (kände inte ens sticket faktiskt) men man har ju hört om folk som har fått ont i lederna o så..

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Haha, EN GAFFELTRUCK! Hahaha!



Men jag måste säga att jag e besviken på att du gått på hysterin.

Postat av: Mathias Sundin

Kolla dom här också:



http://www.youtube.com/watch?v=Y05loouqsAY



http://www.youtube.com/watch?v=14mB-AYe6Tk



2009-12-08 @ 23:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback