Traditionstur imorgon

Glömde väl summera förra veckans träning??
blev 7 pass varav ett var på gymet. De andra sex var högintensiva intervaller, 3 löpning och 3 på testcykel. Tidsmässigt blev det inte så mkt med det togs igen på intensiteten. Ca 7,5 h totalt.

Nu är jag ganska nyligen hemkommen efter att ha plogat och sandat i 14 timmar. Började kl 04:00 imorse och slutade kl 18 nu ikväll. Gick mycket bättre mentalt idag, både motivationen och tröttheten. Det sjuka är att jag fick hjälp med min lista med ställen där det ska plogas på. Utan den hjälpen hade det säkert tagit 2 timmar till. Tycker listan är lite för lång, hoppas chefen justerar den.
Hade mkt hjälp av metallica under morgontimmarna men nästan större hjälp av "Mammas nya kille" på eftermiddagen. De är helsköna.



Ett kort klipp om "Thunder". Av alla figurerna i Mammas nya kille tror jag att det är just Thunder som finns inom mig. I måndags var jag ju så nöjd att jag körde ett längre joggpass. Ja e mindre nöjd idag då knät fortfarande ömmar lite men det ska inte få stoppa mig inför morgondagens traditionspass. Cykel till Nora på julafton. Blir nog extra tufft efter all snö idag. Vi ses imorgon kl. 08:00 vid OP-kyrkan för avfärd över bergen till Nora. Trots att jag kände i knät även igår så körde jag tunga intervaller i Ljungstugan. Testade för första gången att fejka till mig en uppförsbacke på spinninghojen genom att lägga under två tjocka brädor under fronten på den för att aktivera lite mer av gluteus i tramptaget. Känns så här i efterhand att det är mer psykologiskt men var ju tvungen att testa iaf. 8 tappra almbyiter var vi som satt och svettades ihop. Från åldrarna 14 till 33. Nu skall jag socialisera med Neo och Sara, God Hjul

Kommentarer
Postat av: Malin

God Jul!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback