snö snö snö...

Ska nu sitta och blogga samtidigt som Neo har gjort ett jättejobb i kattlådan 2 meter ifrån mig. Fy fan...Får se hur länge jag står ut.

Har suttit ca 2 h vid datorn nu medans S sover ruset av sig. Eller nja...Så värst mkt till rus är det inte men hon gillar att sova. Jag är mer den tokeffektiva typen. Gick till exempel upp kl. 05:00 på julafton. 3 timmar innan vi skulle samlas vi OP-kyrkan. Noterade vid kl. 06:00 att det kanske var i det tidigaste laget så då sov jag till 06:30.
Idag var det dock sovmorgon till 08:00 :-)

Igår rockade jag med både rockband (beatles) och sen guitar Hero (metallica). Fan vad kul det är. Ju hårdare musik desto mer lever jag mig in med poser, headbang och sång.
Idag skall jag och mitt kusinbarn rocka ännu mera. Har ju liksom lite tillgång till det när jag är kattvakt. Det är ju där det finns ... :-)

Innan det tänkte jag nog träna och mellandagshandla. Upplever för första gången en lite motivationssvacka i träningen. Är pga knät/musklefästet/slemsäcken. Eftersom det har snöat så mkt inatt blir utomhuscyklingen inte så effektiv så det blir nog att ta sig till klubblokalen vid lunchtid. Ja för nån frukost har inte slunkit ned än.

Nu kanske ..??

God hjul


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback