moccakaffe och ingen stress

Jag var så hetsad igår att jag glömde "Dagens träning".

Gårdagens träning
klubblokalen, lade beslag på watthojen som förmodligen nån hade mixtrat med eller så var benen så trötta som de gav känslan om att vara. Onsdagens gympass kändes verkligen. Hade svårt att hålla tröskelwatt i mer än 2x 5 min så jag gav upp den idèn. Istället för att lägga ned träningspasset så gav jag mig på 30 sekunders intervaller med 1 minuts vila. Att köra så korta intv. i  början av december kan tyckas vara korkat men i mitt fall hade det andra alternativet vara att varva ned och kliva av så nu blev det så.
Ca 10 st sånna med en watt på 475-490 watt så det var lite nya och roligare siffror än de som precis orkade över 300. Efter de 10 st så körde jag några på 2-3 min på tröskel igen för att fylla ut tiden till 60 min. Det känns som minimum när man ändå är där.

Var trött idag efter att ha kört med motorsågen i 2,5 dag samt att dra ris.Det är verkligen ett helkroppsarbete. Blir stundom imponerad av min kollega Martin som inte tränar någonting privat men orkar ändå dra ris en hel dag. En kort power-nap när jag kom hem. Slöläste lite i nya kadens, då framförallt intervjun med Niklas Axelsson. Kan inte bli annat än imponerad av den mannen. Korkad förstås som dopa sig men han har hela sitt liv gett järnet när det gäller träningen. Efter det kom ...

Dagens träning
Dagens joggingtur blev lite lite hårdare än jogg. Med inspiration av intervjun i Kadens, tankar på nästa års fjällmarathon samt tankar på H30 nästa år gjorde att det blev nästan ett 60 minuters löppass. Kändes bra nästan hela vägen.
Nu sitter jag och avnjuter kaffe från moccabryggaren som numera används sparsamt och en bit mörk choklad med havssalt i. Vi skall inte vara på resturangen förrens om en timme. Ingen stress. Det är annars ett ämne jag är proffessor i. Jag har jämt nåt att göra. Små små stunder som dessa gör att mina kortisolnivåer sjunker till acceptabla nivåer.

Imorgon skall jag använda mera motorsåg fast på ett sätt som skattemyndigheten inte gillar.

Ikväll, och imorgon kväll, ska det rockas fett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback