katt & gitarr

detta är inte första gången som jag fått upp ögonen för ett nytt band via tvspelet Giutar Hero. Låten nedanför sätter jag till ca 95% på medium-nivån. Bra musik är lättare att sätta tycker jag än en låt som suger.



Vår katt Neo är bra nyfiken på vatten i rörelse. När man duschar är han ruskigt sugen på att hoppa in men än så länge nöjer han sig med att sitta direkt utanför duschdraperiet. Nyligen när jag rakade mig satt han på handfatskanten och spanade på vattenkranens skvalande. Jag har laddat upp en film på tuben men nu verkar nåt krångla så den dyker kanske upp ikväll eller imorgon. (allt för dig Håstis :-)

Dagens träning
Jag fegade även idag ur för snö och kyla men tog mig ändå till klubblokalen. Påväg dit mötte jag de betydligt tuffare cyklister som vågat sig ut i ca 10-11 minusgrader. Väl i klubbstugan så körde jag 4x10 minuter på tröskelwatt. De första tre intv. var kadensen på 102-104 men på den sista hamnade det lite mera vikt i korgen och jag sänkte kadensen till 87-90. Det upplevde jag som lättare att hålla hela intervallen.
Har nu pratat med chefen så imorgon väntas jobb och ett träningspass går ju varken att skjuta upp eller ta igen så jag tar mig snart till gymet för pass nummer två.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Matte

Du missade ett fint distanspass idag! det var inte så kallt!

Postat av: Patrik P

Kom igen nu Ola, kyla... :-)



Själv körde 1,5 h längd idag i 17 minusgrader.

2009-12-28 @ 18:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback