Fan va kallt men julbord värmer


Ungefär en minut tidigare hade vi tagit bort avspärrningarna till den nya lekutrustningen och ropat ut att " Nu kan ni leka i den nya" Det såg nästan ut som alla ungarna på dagiset fick plats uppe i det där tornet :-)
Dagispersonalen bjöd oxå in mig o Martin på julbord. De tyckte väl synd om oss där ute i kylan. Men någon nubbe bjöd de inte på de snåla rackarna.

Samma Martin o jag skall börja sanda kl. 05:00 imorgon bitti men då vi inte behöver ploga så blir det inget mastodontarbetspass som tur e.

Vilken skillnad på Dagens träning
Idag skulle måndagens förnedrande pass upprepas och så blev det men med den stora skillnaden att det gick så mycket bättre. 4x4min på ca 10-15 watt mer än sist. Intervallerna blev dessutom hela. D.V.S. 4 minuter långa. Ingen behövdes avbrytas och när den fjärde var avklarad så fanns motivationen där för en till men den var segare så den avbröts faktiskt men det var ju en så kallad bonusintervall så det gör inget.

Fick ett av de mest konstiga MMS idag. Det var en bild på en liten plastskopa med en hög med kattsand på och med texten "victory". Tydligen har Neo fattat att han ska gå i lådan redan. Mindre än ett dygn i vår lya.

Nu skall jag packa väskan för löpintervallerna imorgon samt nya cd-skivor som ska spelas i Lundbergshytten.

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback