Dubbelplatt

Förlåt för dålig uppdatering. Denna helg har dock gått i 180. tar väl allt i kronologisk ordning

Fredag.
"lugn joggingtur med jobbarkompismats" blev nästan som vanligt en kamp mellan två alfahannar. Han startar i ett lite högre tempo än vad jag kallar lugn jogg och sen när det blir jobbigare t.ex. teknisk stig eller som i fredags, en tuff backe, är det jag som testar honom. Vi körde 50 min direkt efter jobbet och nu börjar det bli lite kyligare men mkt skönare i luften att träna.

Lördag
Ett tempoliknande träningspass på förmiddagen där jag jagade bort latheten i huvet. Kom på att jag körde lite för bekvämt och lugnt efter en tredjedel av passet så jag gasade lite mer då och vilade lite mindre. Körde temposvängen på vinterhojen men körde lite ostrukturerade tempoinslag då och då.

Blev sen flyttkarl åt min kusin Linnea som numera ska bo mkt mer centralt och riktigt stort(ovanför Efesos) Lägenheten var bra och sen har hon oxå monopol på ett tak precis utanför sina fönster. Perfekt för kidsen och grillfester.

Han bara hem och ta en dusch innan några jobbarkompisar ramlade in för en fördrink innan vi gick iväg till årets julbord. Visst var det gott men det smakade och såg exakt ut som förra året. Kallas traditioner va?

Jag skapade nog en snackis bland kollegorna oxå då jag började diskutera med syrran så hon börja grina. Är det inte vanligast att killar är konflikträdda? Båda mina småsyrror beter sig så omoget att de inte vill prata om problem. Nä blundar man för dem och inte för upp dem till ytan verkar de tro att det försvinner.
 Jag kan ge kritik. De senaste åren har jag blivit bättre på att själv ta kritik. Man måste ju ha en viss självinsikt när det kommer till negativ kritik och känna efter inombords att " ja, jag kan göra xxx bättre." Istället får man lyssna på ursäkter från ovanstående. Nä när det kommer till en egna kött & blod, släkten, så tycker jag man kan släppa den falska fasaden typ "hej hur e de? och tala ut hur och vad man tycker. Jag gör det men får skit tillbaka.
Känns ju bra.
Ska jag ta upp det igen med dom eller ska jag spela med i samma spel nu. Inte ta upp det mer för att undvika "jobbiga o obekväma" situationer? Jo julen är en tid för att umgås och socialisera. Men fan inte med släkten.

Söndag
Lite trött sen gårdagen. Måste vara julmaten. Passade då bra att köra ett distanspass med Sara. Vi körde Kvinnersta, Axbergshammar, lite grusvägar, kom fram till Hitorp vid Nora. En snabbfika på macken. Sen över bergen via Ramshyttan hem.
På macken kollade lite på tidningshyllan, den övre hyllan, när Sara satt med sitt kaffe. Fick se detta:

Det är inte Isbjörnsvakt jag syftar på utan att Sara tillhör Generation Sex. Som om jag inte visste det.

På vägen hem fick jag punka vid Stakadammen. Inte så skönt att fixa den och känna hur kroppstemperaturen sjunker och sen starta med att åka flera kilometer utför. När vi kommit in till stan och var mellan Mellringe och centrum så kom punka nummer två på samma däck. Måste nu gå ner och kolla upp det mer nogrant så vinterhojen kan funka som pendlarhoj oxå.
Vi var ute i 4 h idag men minus fikat så blev det väl 3:30. Farten var maklig men det var nog lagom för oss båda med dagens förutsättningar.

Veckans träning
Blivit lite sugen på att börja skriva träningsdagbok igen men jag fortsätter iaf med veckosummeringarna här.
Blev 9h 20 minuter denna vecka. Lite hårt, lite jogg och ett lugnt distanspass. Rätt nöjd men nu vill jag få ett konditionsblock innan jul.

God j-vla jul

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Klart man ska säga vad man tycker, men om man lindar in det lite fint så kan det kanske gå lite bättre. En metod som brukar funka är att kommentera något bra, ta upp det dåliga och sedan kommentera något bra. Inlindat var ordet ;)



Tack för supporten över SMS förresten.

Postat av: Malin

Börja logga träningen på Funbeat, mkt bra träningsdagbok :)

2009-12-13 @ 20:48:52
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Åsa

Inte så konstigt att vi "inte har så bra relation"... du har ju ingen känsla för tajming, lilla bror.

God jul på dig med!

Stora syster.

2009-12-13 @ 20:50:01
Postat av: martintrampar

Fin sväng det där (dagens distans). Blir sugen på ett pass i Norra Kilsbergen. Danne o Jag fick till ett pass i södra likvärdigt med ert i tid och fika.

Ha re bra you crazy kids.

2009-12-13 @ 22:54:55
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback