allmän beskådning i mästersvettning

För att citera en av mina systrar " Så här är det..."
Jag och Sara bor i stadsdelen Norr. Vår klubbstuga ligger på andra sidan stan, i Brickeberg. Då snön rasat ned inatt så var det inge lockande med att halka fram idag och Sara skulle ändå köra på gymet så jag följde med dit då det ligger i centrum Norr, eller Norrcity.
Några av de gamla spinninghojarna står nu i konditionsrummet vilket jag visst så där tänkte jag att dagens intervallpass kunde få ske. Tröskelintervaller var planen. 2st 5minutare med kadens på ca 90-95, 2 st tyngre 5minutare med kadens på ca 65, 2 st 5minutare som de första 2 för att sen avsluta med en 10 minutare på låg kadens igen. Tanken var att alla skulle vara runt tröskel men variera kadensen och motståndet. När Sara gled förbi mellan två intervaller o fråga om det gick bra så svarade jag " Tror jag kör för hårt för jag mår illa efter varje intervall " :-)
Ni som kört er sura gång på gång vet känslan. Man känner sig lite kräkfärdig. Är dock nöjd över passet.

Saras träning då? ( måste ju blogga åt henne då hon själv slarvar så med det..)
Jo nu ligger hon utslagen i soffan och är trött men nöjd. Hon tog nämligen tre reps med 271 kg i benpressmaskinen idag. Det är nästan exakt 5 ggr hennes egen vikt. Som jag och bänkpress ungefär då...

Om jag skulle glömma och summera denna veckas träning ser det nu ut så här iaf. 8,5 h med en dag kvar. Tre lugna pass och två lite hårdare. Imorgon vore det kul med ett halvtufft distanspass men låter det vara osagt.


Sen gick vi lite på stan och strosade. Var nära till både tröj-köp och jeansköp men det blev en dokumentär-DVD om Heavy Metal och sen en cd-skiva som jag inte kommer att få spela i klubbstugan när några andra är där (saris undantaget) En Sonic Syndicate från 2005. Det stod mellan den eller en Camelot. 

Nu ska det snart rockas med Guitar Hero

Haj

 


Kommentarer
Postat av: martintrampar

Pussy x 2!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback