TTT


Detta är Moa 4månader gammal/ung. Hon var ju med på semestern i Åre. Att småtugga på den där remmen var väl typ det värsta hon gjorde under hela resan då jag var med iaf. Underbar unge....än så länge.

Tre konsonanter till rubrik kan betyda vad som helst för en icke cyklist men för den inbitne betyder det en tävlingsform som mest florerar i de stora tourerna. Lagtempo. Eller direktförklarat med team time trial. Idag var det en sån dag med sportklungan.se + Bombarn från Vallentuna.

Dagens träning
Det finfina med lagtempo är att arbetsinsatsen är hög men en ganska kort stund om man som vi tar korta förningar. Det dröjde ett tag innan jag efter varje förning kände hur surhetsgraden ökade i musklerna och jag började förvarna om att jag inte skulle kunna följa med i de snart kommande stigningarna från Filipshyttan upp mot Garphyttan. Mkt riktigt. stum som en stolpe såg jag dem försvinna men de väntade så snällt framme i byn.
Där körde vi lugnt till Vintrosa och gasade sen gamla Karlskogavägen hem mot Örebro och efter ett tag kom den tråkiga känslan tillbaka i benen och nu även hos Niclas "Voight" N. Vi lade oss på hjul så de tre övriga, Bombarn, Jonas och Andreas rullade runt ett par gånger innan jag kunde ta två, tre förningar igen innan jag självdog helt.

Fasiken! Lagtempo är grymt kul när det flyter på som idag och med den känslan i benen är det säkert nyttigt som f-n oxå. En bra sak till. Inget att rengöra när man kommer hem.
Börjar förstå tjusningen grabbar!

Gårdagens träning
Ja den satt nog kvar i benen för efter gymet igår så prövade jag att springa intervaller igårkväll. Det gick ju bra sist när jag skulle springa treor men igår funkade två intervaller innan mitt vänsterben kukade ur helt och jag var på väg att få sån där kalle anka fot men jag valde att börja gå istället. Gick ca tre minuter men valde att avstå mitt försök till intervaller och joggade hem istället. 40 minuter kunde bokföras.

Nu ska jag mala en ny kaffe sort/blandning från Visby. Tre indier heter den och den skall förhoppningsvis avnjutas tillsammans med family guy.

Tjipp

Kommentarer
Postat av: Annika

Har hittat ett annat lopp för en galenpanna som du: http://www.exploresweden.se/index.php

;)

2009-08-20 @ 14:04:43
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback