på resande fot med jobbet

Åkte dryga 60 mil till Åre med jobbarkompismats. Åkte ensam längre med tåget hem. Startade 08:30 idag med bil mot Nynäshamn för att ta färjan mot Gotland där man springer på jobbarkollegan A.Svedberg. Och på torsdag kommer jobbarkollegan Emelie hit. Undra vart man skall boka semester för att slippa jobbet??

Anlände som sagt till The Island idag men upptäckte nyss att datakabeln till mobilen inte följt med hit så SORRY allihopa. Har massor av fina bilder från Åre men de får väl dröja. Vad som dröjer ganska exakt ett år är nästa års semester men ska fasiken  i mig gå till Åre igen. Det är sjukt vackert där.

Jag upptäckte en halvrolig grej med de filmerna från fjällmaran. I del 2 märker man hur jag blir tröttare och tröttare för jag svär så förbannat. Tänker sno nån bild därifrån när de väl kommer upp. Resultatlistan säger att jag blev 19e man och Mats 39a. Hittade denna text där idag:

I fint väder visades återigen en otrolig målmedvetenhet upp bland deltagarna. 212 av 219 i mål på världens kanske tuffaste maratonlopp säger en del om dem som ställer upp i Fjällmaraton. Ingen av de 27 startande i damklassen bröt!

Många trodde på rejäla rekordsänkningar på årets något torrare banunderlag, men det visade sig att värmen blev årets fartdämpare. Andreas Svanebo kunde inte putsa sitt tidigare rekord utan landade på segertiden 3:56:40. Snabbaste dam blev Emelie Forsberg på tiden 5:03:06 vilket är mycket imponerande av den blott 22 åriga tjejen.

Just det!!! Jobbarkompismats fick tjejpisk. Ville bara säga det :-)
Hej på ett tag. Imorgon skall vi jobba med Gotlandbike battle


Kommentarer
Postat av: Annika

Fasiken vad bra jobbat! :) Skitbra tid ju... Ska kolla på filmerna senare (när inte brandväggarna stoppar mig) och försöka reda ut om ni sprang över de stenigaste partierna - i så fall, sjukt imponerande :) Undrar även om Emelie som vann var samma Emelie som jag träffade i Kebnekaise, måste också tas reda på :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback