nya digitala möten


Dessa två fjortisar åkte jag med till Ludvika igår. Han den långa körde verkligen Finnmarken i de där shortsen. Borde man inte få böter för de? Jag fick ju till och med böter för jag sprutade vatten på en cyklist. Snyggast på bilden är de vita/guld-handtag som sticker upp från min hoj. Näst snyggast är den där LOOK-hojen.

Förra våren fyllde Sudden 30 år men det var först idag han fick sin present. Det där 270 kg tunga planet tog han från örebro Airport via Kumla, Svennevad, Hjortkvarn och tillbaka på knappt 50 minuter. Han sa att det var skithäftigt och jag tror han, trots att han är politiker :-)

Dagens träning
Lite trött efter gårdagens alla bravader så blev det en lämplig gymdag där jag sprang på en bloggerska. www.healthandliving.blogg.se Lite kul då det var första gången det skett åt det hållet. Oftast så har jag redan känt personen och sen börjat läsa deras bloggar, inte tvärtom. Vi slängde några ord och jag presenterade mig som cykelola. Nu när jag tänker efter så gör jag det till personer ibland som man inte riktigt känner så bra.

Eftersom benen var trötta efter lerracet igår så körde jag ganska lätt på benböj, baksida lår o vader. Lite tyngre blev det på mage, axlar, bröst och ryggslut (svanken). Skönt att man har så nära till gymet
Sara, som nu sitter klistrad vid tv och det norska programmet Unga mödrar ?!?, behöver rastas så jag får se om jag tar mig en joggingtur ikväll så kan hon cykla med mig.


Har rengjort hojen nu och kikat lite på bakväxeln. Någonting är böjt för själva "armen" ligger inte lodrätt under fästet i växelörat. Om det är örat så hoppas jag verkligen att cykelhandlaren har ett hemma. Det vore desutom det billigaste alternativet då en  sram XO växel går lös på ca 2000 kr.
Shoppade dock ett Rocket Ron för bra pris igår så nu sitter det på och det ser grymt bra ut.

Nåja. Imorgon blir det att åka till Forsbergs direkt för att felsöka ordentligt.

Haj haj


Kommentarer
Postat av: Malin

Skoj att du gav dig till känna och pratade en stund med mig idag, kul kul!

Lungt idag med både gym och sen en löptur till kvällen, är det en lugn dag enligt dig? =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback