Mer blogghat


Har du ett sånt här liggandes så vore jag glad om jag fick köpa det. Mitt var lite skevt. Måste ju ha ett rakt om jag skall veta om bakväxeln är rakt. Har frågat cykelhandlaren, Calle Friberg, Wetterhall samt importören. Har störst förhoppning på Alexander den store.

Tack patrik, Sara, Annika. Öijer...Lustigt att vara flerbarnsfar och storbög. Dalabög.

Undra om blogghatare är en modernare variant av de sura gubbar o gummor som skickar in arga brev på tidigare publicerade insändare. De läser något, blir uppretade, sätter sig i skymundan och skriver ned under stor koncentration för att dissa varje punkt i den artikel som retade deras sinne något fruktansvärt. Stolt postar de sitt verk och ser hur reaktionen blir. De myser lite med cognackupan vilandes på sitt späcklager.

Vet en del cykelhemsidor/bloggar som ger en ganska tråkig bild av deras vardag. Cykelfakta om kilometer, watt, pulser och träningstid. Kul läsning ibland men blir i längden ganska enformig utan att personen är det.
En del ger oxå en schysst bild mot sina sponsorer och sköter sig på hemsidan för det blir ju deras fönster utåt mot just dem.
Själv behöver jag inte sköta mig. Jag skriver direkt här på min digitala dagbok för min egen skull och drar mig inte för att skriva det andra bara tänker. Eller kanske vad man säger i bilen med sina träningspolare.
Jag skriver dessutom med glimten i ögat och försöker att delge humor i textform. En del normalstörda fattar det, de jättestörda gör det inte. Tydligen.

Hur uppfattades det där sista egentligen i "racerapport + ett practical joke"-inlägget? Försökte förmedla lite tankar
 men det gick väl så där.
Det som stör mig allra mest är inte bara de kommentarer som hamnar här utan att alla tror man jagade en så bra tid som möjligt. Verkar som alla vill att man ska prestera jämt bara för att man gjort det de senaste fem åren på varje race. När jag på mitt sätt försöker ge bilden av finnmarken som jag körde den så uppfattas det som massa ursäkter för en tid som jag skäms för. Sen säger jag att många skulle vara nöjda med 4:42 på FMT och jag tror det stämmer.
Jag skiter i det mesta angående angående FMT förutom att jag pajade något där bak. Som man säger...

Ingen träning idag. Fixade stans på Rocket Ron och hjälpte Sara att göra samma på hennes däck. Hon shoppade hos cykelhandlaren men behövde inte betala något. Diskriminering!


Kommentarer
Postat av: Annika

Tyvärr är väl baksidan av bloggen att det går att få en massa anonyma kommentarer som folk inte skulle våga säga ansikte mot ansikte. Det har sagts förr men det kan sägas igen: man borde bara läsa de bloggar man gillar och som ger en något - inte gör en upprörd och så arg att man måste skriva dumma saker utan att stå för dem... Nu vet jag iofs inte om du känner de här personerna som skrivit?



Ofta kan man ana att det är avundsjuka och missunnsamhet som ligger bakom iaf så du får ta det som en komplimang ;)

Postat av: Malin

Jag hade visst missat ditt tidare inlägg och kommentarerna. Vad ska man säga :) Ska man skratta eller gråta? ;) Inte alltid så lätt att vara ironisk, alla förstår inte det tydligen. Ja det är väl sånt här man får räkna med när man lägger ut en del av sitt liv på nätet, men det kanske man kan bjuda på? ;)

2009-08-31 @ 23:06:20
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Henrik Öijer

Klart grabben ska ha ett nytt bögöra. Själv fick jag ett skickat från Kanada...

2009-09-01 @ 08:12:00
URL: http://oijer.blogspot.com
Postat av: Sara

Hallelulja!

2009-09-01 @ 09:41:18
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Bjarne

Ola, du måste tänka på att läsaren äger tolkningsrätten! I och med det, bara för att du tycker att det är solklart, så kan läsaren tolka det annorlunda.



Till er som tycker att man bara ska läsa bloggar man gillar. Man kan inte förutsätta att läsarskaran är den samma hela tiden, det kan ju ha tillkommit nya läsare som läste bloggen för första gången.



Jag lägger inga värderingar i det du har skrivit. Men mig som ströläsare kommer du inte att ha längre.

2009-09-01 @ 14:59:42
Postat av: martintrampar

Nä men va fan, jag som är kraftigt jätte-jätte störd fattar ju tillomä. Ge er nu pojkar och flickor.

2009-09-01 @ 15:13:50
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Johan Fintling

Oj vilka korkade saker en del skriver ur sig på din blogg Ola... Jag läste det omdiskuterade inlägget innan det var kommenterat och lyfte inte ett ögonbryn. Det är ju sant det du skriver och du gör rätt i att dela med dig av dina tankar. Det är ju, just det ja, DIN blogg! Skulle du skriva allt med tanke på att statistiska avvilkelser till läsare kan snedtolka det... Vilket skämt! Jag tyckte det var ett intressant filosoferande. Jag konstaterade att du softade hem ditt race någon timme bättre än vissa motionärer (skulle kunna vara undertecknad) och din tid hade lätt varit mitt PB. So what?! Jag läser ju din blogg och vet hur mycket du tränar, jämfört med mig. Allt är i ordning. Det enda del du gör är att jaga upp dig över folks puckade kommentarer. Keep it up! Det enda felet med bloggen annars är ju att den är jäkligt ful... ;)

2009-09-01 @ 19:52:08
Postat av: OLA

Tack johan.

Martin: Imponerad av att du kan läsa

2009-09-01 @ 20:52:34
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Tackar. Jag e självlärd.

2009-09-01 @ 22:39:06
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Thomas J

Martin>> Skriv att du är autodidakt så blir Ola ännu mer imponerad.

2009-09-02 @ 09:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback