Hälften gjort, hälften kvar.

Fick ett youtube-tips igår av min forna kollega Martin. Undra varför det direkt talas om att detta klipp är fejk. Det kan det iofs vara men det kan oxå vara uttestat, provat, uträknat och sen måste han ju vara tillräckligt knäpp oxå men knäppisar finns det  gott om.
Idag startade Gotland Bike Battle. En del stör sig på namnet men GBB är inspirerat av GGN. Gotland grand National. En av de 8 etapperna går dessutom ute på Tofta skjutfält där Endurotävlingen körs.

Ni undrar säkert hur det gick för Börje Salming?? Han punkade med ca 2 km kvar på den sista etappen och sprang sen imål. Han verkade vid gott mod ändå men tyckte backarna var jobbiga. Speakern Bobbo werkelin kommenaterade snabbt att det inte fanns några backar på Gotland.
Micke Salomonsson och jag har nästan gjort sällskap hela dagen. Vi har startat de 4 etapperna samtidigt men han har gått imål före mig på varenda en. Därför var det lite förvånande att se resultatlistan. Jag leder över Micke med 14 minuter!! Efter lite samtalande med gubben från EMIT-timesystem så ska det nog ordna upp sig. Micke tillhör ju verkligen svenska eliten av mountainbikeåkare så det var ganska skönt att höra att han inte hade fisåkt idag utan faktiskt fått gasa på för att bli av den gamla gubben (jag).
Jag väggade föresten fett på slutet av den sista etappen oxå. Att ta slut muskulärt är en sak. Att bara få lågt blodsocker är en annan men idag tog verkligen den allra sista lilla calorin slut i hjärnan oxå. Det är inte många gånger jag kör mig så tom att tankeverksamheten går långsammare än vanligt.

Nu har vi ätit, servat cykel och i skrivande stund så slöar jag o Saris på rummet. Ikväll, kl 18:00 så skall vi se en biketrial-show för att sen gå inomhus och äta pastabuffè, se mera show (dans eller musik gissar jag) och kanske vinna nått på utlottningar. Förra året vann jag en Certina-klocka värd dryga 3000 kr.

Förlåt för uteblivande bilder...Jag fotar en del så det blir en bildkavalkad när jag kommer hem.

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback