YUMEA

Bara den nördigaste cyklisten förstår dagens rubrik.
Satt och läste en ny, utländsk cykeltidning idag på lunchen och fick höra av de två mest otränade jobbarkompisarna att det såg ut som jag satt och läste en porrtidning. Det var en rätt bra liknelse.

Tänk att man kan bli så trött av fem minuters träning. Ja FEM minuter hård träning blev det idag. Mer specifikt så körde jag 10 st 30 sekunders intervaller och det blir ju inte mer än fem minuter tillsammans. Det var bara de tre första intervallerna som jag lyckades hålla hela intervallen över 600 watt. Sen går 30 sekunders jättebra i 22-24 sekunder, de sista är en pina.
Var duktig att varva ned, dricka återhämtningsdryck, stretcha men den tomma fiskblicken infann sig lagom när jag mötte upp Sara på stan. Hon var uppe o gled omkring då det är "tjejkväll" på stan. En varsin macciato på Krämaren och lite tjattrande med kusin Linnea som jobbade med att få ihop allt organiserande för kvällen.

Såg nån den debatten på tv igår om kamphundar? Det var min gamla polare från Svennevad som diskuterade mot svenska kennelklubben. Tidigare i veckan diskuterade han ekonomi mot Tomas Östros i radion och ikväll tror jag han skulle vara med i DEBATT. När han har kommit upp sig tillräckligt högt i politikerstegen ska jag hota med att avslöja alla rackartyg, fyllehistorier och dumheter för media. Så ska jag tjäna pengar i framtiden.

Appropå pengar. Deklarationen damp ner häromdagen. Förra året fick jag tydligen 258 tusen. Vart faen är dom ?? Kvinnor, vin o sång kanske.

Nu ska jag, på ett manligt sätt, raka benen.
Imorgon skall några träd kapas i Markaspåret för nu börjar väl snart folk träna där.
hej hej

Kommentarer
Postat av: Sara

...på ett manligt sätt raka benen??

Postat av: martintrampar

Ja! Med ett glas rosévin i vänsterhanden.

2009-04-04 @ 17:46:22
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback