En annan dag påsk

 Personen på bilden har inget med resterande text att göra. Östergren är nämligen min sköldpadda men det vet väl alla vid det här laget. Palmberg dog ju för några år sedan.

Känt mig rätt slö, lättirriterad och dämpad idag. Antingen har det med att jag sovit ca 10 timmar inatt eller så har det med allt cyklande att göra. Det har inte blivit så hårt med fre, lör, sön har det ändå blivit 3,5h + 2h+ 2,5h. Lägg dessutom till lite för lite sömn så blir kombinationen att man bryter ned sig onödigt mkt.
Idag satte jag full fart med akvariehistorien men kände ändå att man kanske skulle köra nåt i träningsväg.
 Det blev ett kort, oinspirerat gympass vilket är ett bra alternativ nu när man nästan bor granne med Friskis. Benen och bålen fick så de teg.
Nu ska dock de sköljas ur lite då jag ska glida förbi Ljungstugan och se om det finns några ungdomar som vill träna mountainbike idag. 
 
Som filmen visar trängs( eller trängdes)  nu 3 malar, ett gäng neontetror, 5-6 fenbitare samt Östergren i ett för litet akvarium. Hon jagar nu oavbrutet de stackars fiskarna som iofs var tänkta som mat från första början men det känns ändå taskigt mot dem allihopa.

Imorgon skall joggingskorna testas med Jobbarkompismats. Vet ju inte om mina knän är okej nu efter att ha vilat från löpningen ett tag men det märks imorgon.

Kommentarer
Postat av: anna

OLA! Du har för lite att göra, om du gör en film om när du gör rent akvariet. Hallå! Tokboll :)

2009-04-13 @ 21:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback