Upptinade örebroare

Igår kom akvariet!!!

Öste simmar glatt omkring i den gamla baljan där hon idag fått sällskap av 10 st mörka neontetror. De gamla verka ha tagit slut när de hamnade i det mkt mindre akvariet. Antingen sitter de i punpem eller så  vilar de i Östes mage.

Därför blev det ingen träning igår. Nä det pysslades med den nysiliconade baljan. Träning blev det lite av idag istället. Ca 1,5h efter man gått ifrån after work-ölen skulle jag och jobbarkompismats jogga lite. Benen var fulla med humle, malt, jäst & vatten. Det i kombination med att det är så roligt att springa gjorde att vår jogg flera gånger blev ett rent löppass. Vi tog mtb-spåret i Marka på 6,3 km. Kanske en lite för tuff start för mitt knä som jag fortfarande inte litar på 100% men det funkade även idag utan att göra ont vilket självklart gjorde att vi pratade löst om Vertex Fjällmarathon. Vi får se om det blir det den 8e aug.

Imorgon är det cykelns dag. Kommunen satsar på att få örebroarna ännu mera hälsosamma genom att promota en cykelled längs svartån. Imorgon kan du cykla den för första gången och dessutom hälsa på mig i Almby IK`s station. Vi ska nog ha en kortare teknikbana där man kanske kan vinna nåt. Mkt hänger i luften men det är ju drygt 12 h kvar så...

Kul är det oxå att se att solen lockar ut så mkt folk. Det joggas, promeneras och cyklas överallt. Men vart är alla dessa friskusar när vädret blir sämre??

Nehä.. Hepp på dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback