Trött mest hela tiden

Jag vaknade 05:10 imorse. 2 minuter efter att min mobil egentligen skulle ha ringt men det gjorde den inte. Tur man har den biologiska klockan.

Det är underbart att jobba utomhus dagar som dessa. Jobbade med att räfsa löv i T-shirt idag!! En lyxvilla i Adolfsberg ville ha hjälp med att vårstäda trädgården. Då rycker vi ut.
Imorgon skall ett stort träd i Ormesta-backen tas ned så ta det lugnt om ni kommer utför den imorgon för mitt i gatan kommer det att stå en skylift.

Dagens träning
Eftersom jag vill trimma upp flåset lite innan tävlingssäsongen är här och att det är så skönt väder ute så kände jag en viss tvång att köra även idag. Vaknade lite sliten i benen idag men runt lunch tyckte jag att dom började piggna till men så fort jag började trampa iväg på hojen kl 17 så märkte jag att det var de inte.
 

Inte så mkt mer att säga än vad som sägs på filmen men det blev inte bättre träning än de tidigare 2 dagarna.  Imorgon blir det lite cyklande runt marka och peppa de små cyklande galningarna. Aktiv vila kan vi kalla det.

Måste bara tipsa om en blogg jag följer nu. Det är en tjej som är helt lyrisk över cykling. Hon älskar verkligen sitt liv just nu då hon är på Mallorca för första gången och cyklar. Äsch...Det går inte att beskriva. Kolla in den. http://cyklingminpassion.blogspot.com/


Hej hej 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback