Spontant klubbmöte

Slutade vid kl.13 idag. Skööönt en solig dag som denna men ändå lite orolig då jag inte sett till den 90åriga tanten en endaste gång idag. Hoppas hon mår bra och bara hade kört fast i ett korsord eller nåt...

På eftermiddagen så stack jag och Martin ut på en liten tur på våra tävlingshojar. Han kallade det för en väcka upp kroppen-tur medans jag kallar det för en sista check-tur. Man vill ju inte skita ner hojen heller så det var endast grus och asfalt under hojarna oxå. Mitt ute på landsbygden möter vi Anders G och vi pratar en stund. Sen dyker cykelungdomsKalle upp och ca minuten bakom honom även hans far Beng-göran.

Vi lyckades KANSKE övertala Kalle (längst till vänster i bild) att premiärtävla på söndag. Vi har ju lyckats låna en buss med sex platser och bra lastutrymme i helgen så det blir nog även lite av teambuilding. Står man ut med Daniels galna körning och Martins pratande i 180 hela resan så blir allt mkt lättare sen tror jag :-)
Mer bilder från dagen.


Akvariehistorien fortsätter... De ringde aldrig idag från glasmästeriet så tyvärr får Östergren trängas med de fiskar som fortfarande lever ett tag till.

Imorgon ska det tävlas. Har haft tankarna där i flera dagar nu och JAG ÄR LADDAD! Hade hoppats på att ha lite fördel att jag kört mjölbybiken 2 (eller är det tre??) gånger innan men såg att banan var omdragen på främmande mark. Attans...  Ser även fram emot att se Sara fightas i en förmodligen tajt Damelitklass och sen att kunna stå och jävlas med ungdomarna i herrelitklassen när de kör varv efter varv efter varv efter....

haj haj

Kommentarer
Postat av: Bombarn

Kör hårt im å lycka till! Kanske skulle kapa sadelstolpen på min nya mtbram å dyka upp i Borenberg :)

2009-04-17 @ 21:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback