Langat till minderåriga..


I helgen har jag langat. Dom ville det och jag kunde inte säga nej. Nu var det bara till tre stycken men polisen har inte haffat mig än så det kanske händer igen. Sen var det ju inte så att jag langade en hel back utan bara enstaka flaskor. Innehållet var dock rena raketbränslet.

Idag fick jag ytterliagre kommentarer liknande "att som elitåkare köra i H30". Fått höra flera gånger det senaste halvåret saker som "Promenadsegrar, vinna hela cupen, segerkåt" mm. Attt gå uppåt på stegen har inga några problem med. Jag började i senior och gick sen till Elitklass och då fick man minsann ryggdunkningar. Nu är det annat ljud i koskällan men jag säger så här. Mina konkurrenter i H30 har precis lika många timmar på sina dygn som jag. De har dessutom haft lika många år på sig som jag att träna. "de kanske har andra prioriteringar som familj o dylikt"  jag har i år tagit tag i mina bortskuffade prioriteringar som rockkonserter och slappande, fikande mm. Jag tränar INTE mer nu än tidigare år.
Och gårdagen visar att jag hade rätt. H30 är ett getingbo där det är fullkamp om placeringarna. Ett misstag och svisch...

Langningen!
Igår tillfrågades jag om jag kunde langa till Oscar Ekstam, Magnus Darvell och Mikael Salomonsson när de tävlade. sagt och gjort och i följande text nämner jag inte Oscar mer för han var ett mellanting av Mikael och Magnus.

Både Magnus o Micke hade fem flaskor i de blåa backar jag fått av dem. De skulle köra 7 varv så allt verkade lugnt och man kunde langa två ggr per varv, en i utgången av varvet och en efter ca 4 km men pga av bansträckningen låg dessa bara ca 75 m från varandra.
 1a gången svischade Magnus förbi utan att ta. Micke körde mkt närmare mig och såg precis ut som att han skulle skita i att ta flaskan och jag började precis dra tillbaka handen DÅ small det till och han tog den. Jag ser nog likadan ut när jag tar langning men jag cyklar ju oftare än jag langar så det var lärorikt. Micke tog sen flaskor 3 eller 4 ggr till men förmodligen pga det kyliga vädret var det sällan tomma flaskor han slängde.
Magnus då... Jo jag erbjöd han flaskor 2 ggr per varv då jag varje gång tänkte" han kör för seger och vill ha marginal bakåt innan han tar".... Han körde 5,5 varv innan han kunde acceptera mig och tog en flaska för första gången men jag tror knappt att han drack något ur den, för den flaska han haft hela loppet var inte tom när han droppade den.

Sen ville Micke ha tidsangivelser till Edin som låg bakom. Klockade vid langning Nr1 och då var det 1 min. Vid lang Nr.2 skrek jag just det men då var avståndet nere i ca 30 sekunder så det kändes jäkligt dumt. Senare gick det bättre och jag märkte på mig själv att jag gick igång med tävlingshets då man skriker fram nån så där och håller koll på tider.

Oscar då..Han bröt pga ryggproblem. Tror det kan vara det där kontorsjobbet som gjort han svag :-) Vi trädgårdsmästare är urstarka i ryggen. Men så dör vi vid en ålder av 48 oxå....

Haj haj

Kommentarer
Postat av: Henke

Tycker du har helt rätt i det du skriver , alla har 24h på sitt dygn , menar folk att du skall köra i elitklassen tills du blir 65 bara för att det är rättvisast mot dom andra ?? Ähh kör du i H30 och gör det med STOLTHET !!

Själv cyklar jag för att det är så kul att få tvätta hojjen !

Postat av: Sara

Håller helt med Henke! det finns ju faktiskt mer i livet än att cykla. Men man kan ju inte begära att alla ska förstå en...

2009-04-21 @ 20:01:15
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Micke S

Du måste skrika ordentligt åt Darvell att han ska ta flaska, annars smiter han undan. Det var bra att jag fick tider. Bättre med konstiga tider än inga tider alls, så man slipper ligga i ingemansland. Det finns ju inget så motiverande som att höra att man tar in på framförvarnade eller i mitt fall också håller lucka bakåt.

2009-04-21 @ 23:16:52
URL: http://ormmicke,wordpress.com
Postat av: Patrik P

Skit i vad de säger Ola!



Är det inte snarare så att de som klagar på dig är de som verkligen är segerkåta..?



Elit borde till största delen bestå av unga satsande tjejer och killar på väg upp, var har de tagit vägen? Känns som om sporten är död om det är folk runt 30-strecket som ska fylla startleden.

2009-04-22 @ 09:02:19
Postat av: Oscar Ekstam

Tack för langningen ändå =D

2009-04-22 @ 13:56:05
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Samuel

Är ju bara stimulerande med riktigt duktiga cyklister i H-30, då har ju vi som inte är lika snabba någon att jaga!

2009-04-23 @ 07:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback