En gammal idè blir faktum

Jag har i många år haft en idè om att visa turister, svenska eller utländska, den fina staden Örebro. Det finns ju så mkt fint runt om staden som Karlslund, Svampen, Oset, Rynningeviken, Stadsparken, Slottet. Sen för de "tuffare" turisterna finns ju Kilsbergen som man skulle kunna guida runt där.

Imorgon anländer turisten
Oscar Ekstam från Falun och då får jag äntligen chansen att få visa så mycket han orkar med. Siktet är iställt på Kilsbergen imorgon så blir det kanske en stadsvisning på lördag. Hoppas att det lilla regn som föll idag har spolat bort ytterligare lite snö i bergen. Har nyligen varit med S på Sallad Inn men det blev ingen sallad :-) Laddar ordentligt för ett långpass imorgon och det ska jag göra med en skinande hoj så fredagsnöjet blir att putsa Focusen. Riktigt kul med en rockgäst!
Själv är jag iofs jäkligt trött i nästan hela kroppen från gårdagens Kibox. Jag skrev boxercise men det var Kibox. Det började med sånna där klassiska, löjliga friskisövningar men det tog sig. Fick slå ur mig mkt energi men tyvärr var syrran inte en sån bra sparringpartner då hon är för lätt så när vi skulle knäa på en stor mitts fick man hålla igen :-(
Blev iaf sköblöt och fick ju oxå puckla på syrran utan att få en anmälan!
Oscar, Sara, jag och kusin Linnea m.fl. ska imorgon gå på följande:



Mitt tack tillbaka till Oscar blir nog...


En härlig kväll i Falun i juni med H.E.A.T, Sonic Syndicate och falubandet Sabaton. Jag kommer att vara där!

Glömde skriva en sak om beskärningsjobbet igår. Jag droppade motorsågen ner i asfalten från ca 4-5 meters höjd igår. Den satte sig fast i den "kotte" av stammen som vi skulle få ner. Tur i oturen var att det var bara svärd & kedja som gick sönder. Hela motorhuset klarade sig utan en skråma.

Haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback