Dumpad

Knappt 30 kg moutainbikes!
Har nyligen blivit lämnad. Ja det är sant. FÖR EN KVINNA! Oscar kände att det inte kunde bli vi så han åkte just hem till Falun och sin Maria.
Vi har mellan cyklingarna och konsererna pratat lite träning, sponsring men kanske mest kost och feta människor. Kände verkligen min dubbelmoral när jag från tågstationen svängde förbi lucullus och handlade mig en stor påse lösgodis.

Dala-striptease ovanför Apelsinstigen. Den stig som inte bara är roligast utan även finast just nu i Kilsbergen. Helt snöfri och väldigt torr.
Den planerade sväng jag hade tänkt funkade inte alls så det blev mest grusvägar, en kort fika i Ånnaboda, sen banvallen hem där vi blev omkörda av en EU-moppe och då kunde man ju inte tacka nej till lite pace-åkning så i 46km/h klarade vi av stora delar av banvallen i ett huj. Det sved gott i mina ben iaf men det  berodde väl på att man hade försökt att imponera på Oscar backarna tidigare under dagen.

På kvällen var det ju hårdrock som gällde och Dead by April imponerade stort. Sångarens röst svek lite grann under de "skönsjungande" partierna men annars röjde de fett.
H.E.A.T har ju blivit mera kända via melodifestivalen men trots att deras musik inte är någon favvorock så måste deras sångare få cred för JÄKLAR han har kapacitet.
 H.E.A.T`s sångare.
 Mina barndoms idoler, Dia Psalma

Jag har sett Mustasch 3 ggr live men ingen gång tidigare har frontmannen Ralf Gyllenhammar varit i bättre form. Han spexade, skötte allsång och var uppe i högvarv. Han kom även spontant in under Dia Psalmas framträdande och körade lite, drack öl, skålade och drog upp en tjej som han dansade med på scenen. Allt under pågående konser...
Dia Psalma då: Då Oscar mest sett fram emot Mustasch så såg jag mest fram emot dessa mindre kända idoler men jag var inte deras enda trogna fan för vid varje spelning av deras gamla låtar blev det ett jäkla röj medans de nyare låtarna nästintill fick publiken att lugna ner sig en smula.

Förresten... Det finns absolut inga mingelbilder på NA.se/meny... Inga alls. Ni behöver inte besöka den sajten.

2 fina tyskar vid hångelplatsen.

Träningen då:
Ja vad mer kan jag säga. Dryga 3 h halvtuff mtb igår med fartinslag och backar. Idag var det mera avslaget med ett varv i Markaspåret där Oscar fick åka först överallt så han inte skulle påverkas av mig i de tekniska partierna. Vi avslutade med att köra via Hjälmarsberg, Oset, slussen, Rynningeviken, I3 och hem.
Mera bilder hittar ni på www.oscarekstam.com
och så en avslutande film. Redigerad i mobilen.

Nu väntar påskmiddag hos Saras Mormor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback