10 små negerpojkar....


Det gick hett till på jobbet idag. Så pass att t.o.m. brandkåren fick komma dit och dra i sina stora slangar.
Jag kan inte riktigt redogöra för vad det utbrunna skåpet gör men det tillhör spånsugen från snickeriet. Till vänster i bild, där skyffeln står, är själva spånfickan och hade den börjat brinna kunde det ha gått åt helvete. Nu nådde två av firmans slangar precis fram så allt kunde kylas ned i väntan på brandkåren.

Typiskt att man inte var på plats och kunde ha spelat in nån het actionfilm.

Jag har länge tjatat om att det är så mycket som händer just den 9e Maj men idag fick jag via snigelposten veta att det är en mindre sak att ta hänsyn till. Klassträffen med gamla kompisar från högstadiet blir inte av. Det var tydligen för få intresserade. Känns ju kul att inte dom heller vill träffa en..
Lite annat som händer 9e Maj: Giro `d Italia utan G.Larsson startar, metallsvenska på Berhn arena, Sabaton & Hammerfall på conventum (det hamnar i ett annat läge nu...) Högaliden race i Hjo, Hjälmarn runt går o det är ju VM för en del motionärer och Mamma milla fyller år :-)

Träningen då?
Ja frågan är om jag har tränat idag.. Fick inte med mig nån från firman ( kan inte umgås med nån tydligen) utan fick jogga ut själv. Sist när jag joggade med jobbarkompismats så blev det 29 min. Idag blev det 32 minuter och ingen utav gångerna kände jag av knät vilket återigen startade funderingarna på vertex fjällmarathon den 8e aug. Tempot idag pendlade mellan jogg och snabbjogg vilket är ett måste nu. Jag vill känna att jag kan jogga en timme innan jag törs ge mig i kast med intervaller på löpning. Något jag saknar faktiskt. Att jogga/löpa ger så mkt mer sköna känslor än någon annan träning.
Som träning kanske man kan klassa dagens arbete oxå. Ca 5 ton med gräsjord som jag har handskyfflat av en traktorkärra. Jäkla tur det inte skulle lastas på för att kasta det neråt är ju lättare. ryggen är lite lagom trött och bålen fick ju lite automatträning. Tror jag får lön från jobbet oxå...

Ni cyklister.. Ni har väl läst Öijers sköna cykeltips angående lagtempo. Rolig läsning.

Hade bra
Ps. har nån sett Sara? Puts väck...Det är så tyst nu.... :-)

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Fan va najs att du kommer i håg min födelsedag =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback