Närmar sig tävling. Fast det är ju offseason???

Idag sa min arbetskollega så här när vi hade köpt Nerikes Allehanda: "VA! ÖSK vann igår och det står ingenting på framsidan. Istället står det om cykel!"
Ja det har verkligen hänt saker med NA. En tidning som tidigare bara nämde ösk mest hela tiden skrev idag om att "lokal-kändisen" Monica Holler tydligen var aktuell för VM nu trots att hon för en vecka sedan var petad. När hon nu är säker för deltagande uttalar hon sig så här "Banan är för tuff för någon av spurtarna ska lyckas"??

Det märks nu att jag är tävlingsledare för vår kommande cx-tävling. Telefonen ringer och det är nya nummer varje gång. Kul men om detta ökar så kommer min arbetskollega att tröttna på mig då vi väldigt ofta hjälps åt med våra arbetsuppgifter. För er som vill så har vi ett litet info-möte i klubbstugan på måndag kl.19 angående cx-tävlingen.

Mer cykelskvaller: Det händer en del i toppen av byråkratin i svenska cykelförbundet. Är inte så insatt med vad de håller på med men Mattias Haal skrev något bra på proffsklungan.nu för några dagar sedan. Citat:
När den moderna idrotten utvecklades var det till en början fult att tjäna pengar på sin idrott - nu frossar de bästa idrottsutövarna i pengar. Jag tycker mig se samma mönster för de personer som arbetar 'bakom' cykeltävlingarna i dag. De får inte göra egen vinning genom att arbeta med det som en gång var ideellt arbete - det är fult.

Men nej, det är inte fult! Det är en självklarhet att personer som Björn Stenberg, som lägger ner hela sin själ i att utveckla sporten ska ha betalt för det.
En människa i min närhet sa för ett tag sen att denna Stenberg bara ville bli rik och var dum som arbetate som han gjorde. Jag håller med Haal. Stenberg lägger ned sin själ i cykelsporten och bör väl ha betalt för det.
Vill du veta mer så läs på proffsklungan.nu

Idag fick man goa minnen från LP:ns knastriga tid då de i P3 spelade Twisted Sister med låten were not gonna take it!! VA!? minns ni den? en klassiker. Fan va jag poppade när jag satt där i lastaren idag. Strax därefter så spelade de dessutom Metallicas Tomorrow never comes. Vilken dag va?
Sprang lite idag. Gick väl så där men var tvungen då jag smaskat i mig 150 gram choklad utan anledning idag. MMMmm

chipp

Kommentarer
Postat av: Bombarn

Förra veckan var det snyft repotage om Holler i Na. Att hon inte skulle få vara med på VM. Det fick mer publicitet än Emilia och Aune ska få köra. Sen säger hon att hon inte har nått där att göra när väl får köra. :=)

2008-09-23 @ 21:54:25
Postat av: Janner.J

Fasen stenberg får då bli hur rik han vill för min del.Så länge han gör possitiva saker för vår sport så är det bara tummen upp.

Postat av: cykeltina

Det finns alltid en orska till att smaska i sig choklad!



Hoppas allt fubnkar bra med tävlingen och lycka till i helgen när du tävlar.



2008-09-27 @ 08:56:29
Postat av: Monica

Jag har inte sagt att jag inte har något på vm att göra, bara att jag inte kan vinna på en sådan bana. det är bara ingen bana jag eller någon annan spurtare kan vinna på. Jag åkte dit för att hjälpa Emma och Susanne, precis som de andra åkarna, (eller trodde ni att de åkte dit för att de kan vinna?? de har uttalat sig precis likadant) och dessutom var jag den som kunde hjälpa mest och hänga på längst... Så jo, jag hade något där att göra.

2008-10-26 @ 10:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback