Bort med gamla minnen. Äntligen.

Körde inte vilse igår. Körde inte hårt heller men benen blev ändå trötta efter ca 3:40h. Jag är en trött gammal man.

Barnkalaset i fredags var jättetrevligt. Stojjiga barn, trevliga mammor :-) och mycket kaffe. Efter det så blev det en spontan partyafton på mitt gamla jobb. Det är ju bara 100 meter från min nya lägenhet och de hade tydligen kräftskiva. Inge mer att rapportera...

Lördagen blev jag visad lite nya stigar från stan till bergen. Det var nog det bästa på hela dagen för man är jäkligt trött på de två alternativ som man normalt tar upp till Kilsbergen. Dessa nya alternativ var skitbra. Lite besviken blev jag dock på de andra "nya" stigarna. Jag är nog så inkörd från alla tävlingarna att stigarna måste vara cyklingsbara. Att bli tvungen att kliva av för att stigen är för brant och stenig känns mera freeride och baggybyxor. Och så lågt kommer inte ens glocalnet.

Vad finns mera av vikt från gårdagen? Jo en enda sak. Provade Sia`s glass med smaken chilichoklad. Stor besvikelse.

Idag sov jag ut. Ordentligt. Ändå till 8:33. Åkte till Kumla med Syster Anna och pojkvän David (inte min, utan hennes). Vi röjde lite inför cx-banan. Men det var sen dom gamla boxningstakterna fick komma fram. Fan va biten jag måste ha varit av denna antika sport. Det var skitkul att få fajtas lite igen även fast vi mest slog på den andres handskar.

Någe mer?? Japp! Fick cykeln såld idag. Till Västerås så jag hoppas att få se min gamla focus på nån tävlingsbana nästa år. Nöjd? Både ja och nej. En säljare vill väl alltid ha mer pengar för sin vara....

Annars mår jag bra. Tackar som frågar. Puss tillbaka min vän.

Kommentarer
Postat av: Köttraketen

Ja lite bortskämd måste du va. Men men, det finns fler guldkorn. Glassen lät ju förjävla äcklig måste jag säga. Själv pallade jag äpplen i klubbtröjan på hemvägen. Bra reklam. Crosspasset med Magnus blev lite likgiltigt och slappt. Konstigt med hans gubbryg och mina 3,40h i benen. Nu väntar 2 dagars vila med ångest och hallucinationer. Ha de fint.

Postat av: Anonym

Grattis till försäljningen. Va skönt! Deppa inte för att du tydligen inte fick vad du önskade hellre såld i alla fall va?

2008-09-22 @ 17:09:17
Postat av: tina

Grattis till försäljningen. Va skönt! Deppa inte för att du tydligen inte fick vad du önskade hellre såld i alla fall va?

2008-09-22 @ 17:09:49
Postat av: Lillahåriga

Frreeeeeerrriiiddddeeeee!!!!!!!!!

2008-09-22 @ 17:22:44
URL: http://lillahariga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback