www.cxcupen.se

Jag hade nästan glömt den själv. Den där läckra bilden på björnfällen.... Nu förstår jag också det sms som kom igåkväll från cupsammordnaren öijer där det stod just den webplatsen...

Cupen har premiär på lördag i Norberg och sen på söndagen har ju vi i Almby deltävling nummer två i Kumla. Det känns rätt lugnt faktiskt men det blir mycket att fixa på fredag och lördag. Hoppas oxå de plastband jag är lovad dyker upp snart, och att speakervagnen funkar, och att det går lätt att snickra räcken på broarna, att det ploppar in en massa anmälningar för NA kommer att skriva en stänkare på Kumla-delen för att locka ut publik.

Oj shit. Jag borde börja mobilblogga för jag kommer dagligen på saker som jag skulle vilja delge er men nu står det ovanligt still i huvet.
Helgen bravader? Ja just det. var på konsert med tre band som jag egentligen inte gillar men 175 kr för att få uppleva lite hård livemusik kunde jag inte stå emot. Flushed, Path of no return och de mer kända The haunted var det som spelade. Flushed var dåliga och jättetråkiga, Path var som ett gäng Energizer bunnies och det var imponerande att de aldrig slog varandra i huvet med gitarrerna.
The haunted utsrålade (?!?) erfarenhet och självkänsla men med tanke på deras rutin på turnerande så var det väl normalt.

Imorgon väntas det bowling. Japp. Alternativ träning får man väl klassa det som.
Idag är Patrik P uppe i stan med sitt jobb så nu skall jag och han ut på en joggingsväng, Ja vi cyklister kan tydligen inte bara ses över en kopp kaffe med paj som vanligt folk.
Får se när nästa bloggning blir då det rör sig mkt cx i huvet och det trådlösa nätverket är flyttat från kåken. Hur snåla är folk nu för tiden egentligen?

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, visst är det snålt.. Jag säger bara: Gratis internet åt folket!

2008-10-06 @ 19:51:18
Postat av: Voigt

Ja jävlar, skulle varit kul att se Doktorns min när han tankade ur kameran & såg björn bilden :)

2008-10-06 @ 20:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback