Kärleksmums

Såg nyss att Holler vart inne och kommenterat. Kul med lite kändisar på mitt lilla lilla kryp in. Och du Monica... Jag vet att media kan formulera sig dumt eller välja vad i ett uttalande de tar med. Du är en duktig cyklist men i artikeln tyckte jag kommentaren var så där.

Fick höra igår att jag skriver så mycket om träning och skit. Den som sa det ville ju bara läsa smaskigt skvaller. Ska försöka bjuda på både och även i framtiden. Bilder hoppas jag oxå blir mer och mer frekvent då jag alldeles straxt ska fixa mobilblogg.
Pratade med en politiker på kommunalnivå häromdagen. Ha frågade "Hur går det med tanten din?" Ja hon är väl lite ung för att bli kallad tant svarade jag. Hon är ju 18 år. "ouh shit alltså, jag måste skaffa mig en sån" sa han då. EN SÅN?? Känsligt uttalande när han väl når regeringen ska jag avslöja honom :-)
Ett annat uttalande fick jag av en annan kompis då vi pratade skvaller om kärlekslivet. Jag sa att Tina inte blivit dumpad för någon yngre utan att jag helt enkelt utvecklat starkare känslor för någon annan. " -Ja det är ju sånt som händer. Det finns ju många saker som är yngre än Tina. Rom t.ex" Sa han. (Tina, ska du slå nån så är det Dennis :-))

Vi hade spons på 3 sorters fikabröd på cykelcrosstävlingen. Mazariner, kanelbullar och kärleksmums. Vem fan kom på det sistnämda namnet??
Angående cykelcrossen så har vi ett frivilligt uppföljningsmöte efter tävlingen på måndag 19:00 i klubblokalen.

Träning & skit
Provat 3 minuters några gånger nu på testcykel. Svårt o jobbigt. Roligare blir dock att köra intervaller med löpning istället. Körde senast igårkväll med 4 andra 1-minuters intervaller och trots att vi är på helt olika konditionsnivåer så funkade det riktigt bra då man vände och mötte den sista personen efter avslutad intervall.
Till helgen nu är det tävling både lördag och söndag i cykelcross i Falun/Borlänge. Jag har ju ingen cykelcross utan får köra "nybörjarklassen" där mtb är helt okej. Jag hoppas på att jag inte har nybörjarben och att det finns fler i min sits som kör mtb och bjuder upp till hårt motstånd.
Nu rycker snart datorägaren laptopen ur händerna på mig så hej på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Oscar "triggerhappy" Ekstam

2008-10-31 @ 09:16:45
Postat av: Oscar "triggerhappy" Ekstam

Vad sa Monica?



Grym båge du hade för ett tag sedan förresten

Postat av: tina

Dennis bör se sig om i fortsättningen... ;-(



Å visst blev jag dumpad. Det är ju precis det som det handlar om men det spelar ingen roll. Jag är glad för att det blev så. Du fick dig det du beöhvde och jag upptäckte att jag inte behövde dig. Lyckligt slut för oss båda. (å nä det där var inte elakt menat, det är bara så att vi inte var bra för varandra. vi behövde komma ifrån för att se det som alla runt oss sett för länge sen.)

2008-11-03 @ 16:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback