Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hells...


DETTA är cykelcross!

Ja vart skall jag börja? Fick en fråga igår som löd:" Har du redan laddat om batterierna?" Om det betyder att jag äter regelbundet och sover okej så är svaret JA. Är det om jag slutat tänka på cykelcrosstävlingen? NEJ! Blickar redan fram emot 2009 för det finns små saker att förbättra trots att alla bara öser fina kommentarer över vårt arrangemang i söndags.
 Två fina vyer över banan.
Idag var jag vid Kumla badet och hämtade hem de sista sakerna och jag blev glatt överraskad hur fina alla de "känslig" gräsytorna hade klarat sig. Jag hoppas att det skall underlätta för oss att vara på samma ställa nästa år. Kumla kommun var riktigt snälla i år och vi är oerhört tacksamma för all hjälp. Utan deras öppna famn hade detta knappt blivit av.

En ny upplevelse i söndags var oxå medias intresse av cykel. Jo det finns! Jag blev uppringd av Sportreporter på NA, Radiosporten, Dala-Demokraten, lokalreporter på NA. Alla på samma dag. En annan sak var att NA rapporterade om denna tävling i torsdags, i lördags, igår måndag och även idag. Fantastiskt. Mindre bra var det väl i gårdagens reportage som tog upp ca en tredjedel av en sida, då med tre bilder oxå, var att mitt namn stod 5 gånger i texten. Hade man tagit bort det så hade det väl bara blivit en notis.

Jag är fortfarande väldigt nöjd och glad men tydligen inte återhämtad. Träffade Bergkvist idag, ha sa: Vilka påsar du har under ögonen, fy fan vad du ser ut! Ca 5 sekunder innan hade jag tänkt säga till honom att han själv såg ut för att vara i bra form då han satt där i klubblokalen men NU KAN DU GLÖMMA DET. FETTO! ;-)
Vad händer annars? Inte mkt. Ska jogga imorn efter att ha jobbat i Grythyttan hela dagen. Undra om de serverar glass vid torget än???

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Bergkvist

Liten detalj bara har du en bloggande sambo? :)

2008-10-15 @ 22:13:20
Postat av: Oscar Ekstam

Postat av: Oscar "triggerhappy" Ekstam

...Ehh gick lite snabbt där. Men det jag tänkte var bara att slänga upp en länk till rapporten jag skrev om tävlingen, om det är så att du eller någon annan missat den.

Tack för i söndags, klockrent!



http://www.velo.se/view.php?id=3020

2008-10-16 @ 10:09:16
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback