sympatiblogg

Jag är ännu en gång en mycket sjuk man. Och som vetenskapen visar blir ju män mycket sjukare än kvinnor.
Hur tolkar du detta?
Män får lättare förkylning än kvinnor.

Härom dagen snöade det. Det var mysigt trots att det samtidigt blåste som attans. Chefen förvarnade att vi kanske skulle få skotta snö natten mellan måndag o tisdag. Mycket riktigt så ringde han senare på kvällen och sa att klockan 00:00 var en  bra starttid. Att fixa körningen nattetid trodde jag innan skulle bvli ett problem men som tur är finns det ju cd-spelare i Lundbergarn. Iron maiden, volbeat, disturbed hjälpte mig genom natten. Då jag framåt 06:00 plogade i Ladugårdsängen ringde jag o väckte kusin Linnea och blev bjuden på kaffe & macka för hon bor på granngatan.
Jag plogade o plogade för att sedan slå på sandningsaggregatet och börja om på samma områden igen. Ett arbetspass på dryga 16 timmar.
Med en lättare förkylning i kroppen så var det långa arbetet som en katalysator och idag ringde jag in och sjukanmälde mig. Hostar slem, snorar kopiöst och ordentlig huvudvärk. Lite långsam shopping på stan har fått mig att må lite bättre. Som ett riktigt fruntimmer.
Nya kadens/glid har hjälpt till under kaffestunderna. Köpt en onödig pimpning till min mtb. Julklappar, termos och snart en vattenväxt för att skämma bort Öste.

Uppdateringarna på denna sida blir fler o fler men inte så långa pga MMS. Synpunkter??
hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback