Örebro-Malmö

Snart är snön här men i år sitter jag i en större maskin än denna.

Skrev ett sms häromdagen och tro på fan att mobilen ville skriva kuk istället för kul men denna gång gick jag inte på det.

Har massor att skriva om men vill inte skriva ett megalångt inlägg à la Oscarekstam.com ;-) Har under arbetsdagen till och med skrivit små noteringar för att få med det viktigaste men det känns inge roligt heller. Inte spontant liksom.
Har påbörjat min uppladdning för Sweden rock nästa år då jag hemskt gärna vill åka båge dit med min kusin Linnà. Köpte därför tidningen med samma namn (inte Linnea alltså) och såg spellistan de hade denna höst på kulturhuset i Malmö. Monster magnet, Trivium, Volbeat, Sabaton, Dark tranqulity var några av banden som spelar/spelat där i höst. DOH!

TRÄNING!!
I lördags körde jobbarkompismats o jag löpintervaller i Klockhammarbacken med stavar och fasiken vilket bra pass det blev. Eftersom 3or är de nya fyrorna (som Öijer sa redan för ett år sedan) så körde vi 6x3 minuter uppför och i vilan gick/joggade/hasade vi utför. Sista intervallen blev kagom till själva stugan i Tomasboda. Vi joggade sen via Blankhult ned till bilen som stod i Klockhammar. 1:18h stannade klockan på och 2 trötta men nöjda trädgårdsnördar åkte hemåt.

Man kan köra i distanfart i 10 minuter men inte ett distanspass på 10 minuter. Jag har inte motivationen att börja köra 4-5h distanspass nu så söndagen körde jag och Sara ett knappt 3h distanspass vi fika i Frövi, Fellingsbro, käglan o hem. De 76 km räckte för att jag skulle bli trött i benen. Inge o skryta med direkt men jag hann återhämta mig hyffsat för att kunna spela innebandy med cykelungdom i mässan senare på kvällen. Det var roligt då alla kämpar ordentligt. Till och med mer än om man har cykelträning med dom.
Helgen var nog i tuffaste laget med 2 fester, 2 träningar för jag försov mig till jobbet igår.
Igår var det finbesök från skåne då den duktiga elitcyklisten Patrik Paulsson var på besök och gjorde mig och några ungdomar sällskap i Ljungstugan. Tröskelintervalle stod på schemat. Fina presenter hade han med sig oxå. Det gjorde guld ;-)
Guld var även nya Bond-filmen som jag såg efter träningen. Fightingscenen ca 25-30 minuter in i filmen var en av de absolut bästa jag sett. Kort och det såg ut som smällarna tog. Ibland tyckte jag dock att klippningen var lite för snabb à la Bourne ultimatum.
 
Idag sitter jag hos Tina då jag behövde lite saker ur datorn för en föreläsning framöver. Vila med andra ord men då jag har grävt/spadvänt ett stort j-vla hallonland hela dagen så känns det rätt gött.
Sen imorgon blir det väl ett lugnt joggingpass då jag på torsdag får veta hur mycket syre min lilla kropp fixar att ta upp.

Ni missar väl inte Mackan & Erik på TV6 på söndagarna?? Fan vad jag gillar dom.
Hej på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Om det inlägget inte var medellångt ala mig så vet jag inte vad som är =D

Postat av: Magnus

Fikade ni fyra ggr på 76 km??? måste vara rekord.

2008-11-12 @ 21:20:59
Postat av: Hanna

vilken av klänningarna tycker du är den snyggaste i mitt senaste inlägg? :)

2008-11-12 @ 21:28:34
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Hanna

vilken av klänningarna tycker du är den snyggaste i mitt senaste inlägg? :)

2008-11-12 @ 21:28:35
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Patrik P

Tack för trevlig träning, det ska vi upprepa.



Du är för övrigt välkommen ner till Malmö/Lund för en träningshelg med bra musik. Välj en helg med ett bra band på KB så kör vi!

2008-11-13 @ 08:44:02
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback