Mindre slem utan kaffe.

Provade att jobba igår. Bara sex timmar iofs men det var lagom. Märkte att man fick ta det lite lugnare när man bar sten och tompall. Små pauser med rossling och slemuppförande processer längs luftrör fick jag ta, och sedan skicka iväg den äckliga projektilen med dödlig precision. Jag har väl glömt att berätta om i torsdags då jag nös i armvecket då jag gick på stan. Det resulterade i en sån där charmig slemklump på jackärmen samtidigt som jag mötte tre unga söta tjejer. Jodå...jag måste ha legat på plus där....
Idag har jag inte tränat. Bara besökt Friskis & svettis. Jag blev väl varken friskare eller svettigare men det var skönt att få röra sig lite och dessutom se hur jäkla bra de hade utökat lokalerna. Lite bålstabilitet och en o annan benböj blev det.

Imorgon skall dock vinterhästen (den något uppdaterade) få luftas och jag hoppas vi slipper regn. Dessutom skall de silvriga skoöverdragen från cykelmässan skitas ned för första gången. Najs.

Inget annat roligt att rapportera. Jag lever ju ett megatrist liv...

:-)
Men jag är ju nöjd för det lilla och är glad ändå. Trots att den efterlängtade fikan med Frövis trevligaste och snyggaste brutta ställde in fredagsfikan som varit planerad länge. Var fundersam ett tag på hur jag skulle kunna få eftermiddagen att gå men ett annorlunda "Nej till reklam"-projekt var lösningen. Bilder kommer på det hoppas jag.
Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback