KUK!

Noterade just att det där med MMS-bloggning inte är fullt pålitligt. De dyker tydligen upp när de själva känner för det.

Glömde skriva med att jag igår prövade yougurtsmak (för 3e gången) och hasselnötsmak på glassen i Grythyttan.Tror vi är bekanta ansikten där nu, ja o Martin, för de hälsar glatt på oss nu men iofs så är det ju inte så många kunder där så här års. Ägarna är förresten holländare så jag måste ta upp ämnet cykel med dom. De gör jäkligt god glass där och idag åt jag även lunch på måltidens hus där resturangutbildningen är (Carl Jan Grankvist ni vet). Lite lyx måste man ju unna sig när man får stå ut med den skittråkiga vägen dit.
I bilen upp till Grythyttan igår så frågade Martin (kollegan) om T9 i mobilen accepterar "KUK". Till historien hör att jag varje gång skall sms:a kul till någon så är jag rädd att jag skall skriva kuk istället. Typ "Hoppas du får kuk ihelgen" när man slänger iväg ett sms till t.ex morsan. Nu håller jag ju på att lär mig T9 och prövade därför om man kunde lägga till snoppordet. Jo då det gick men vad händer då??? Jo nu föreslår den kuk före kul när jag skriver så risken har ökat ordentligt för felskrivning.

Sara har hennes storasyrra på besök från huvudstaden och de ska se på film. Fick nyss reda på att det är Sex & the city. Vilken slump om jag somnar 5 minuter in i filmen....

Intervaller
Körde för första gången i mitt liv löpintervaller på bana igår. 3 minuters på jäkligt hög intensitet. Det gick bra då jag hade jobbarkompismats flåsande i nacken. Trots att han hade innerspår så höll jag jämna steg med han i kurvorna. Sista intervallen fick jag dock avbryta med ca 200 meter kvar annars hade jag....gjort en Boonen. Eller en Gunde om man så vill. Gjort på mig....
Nya intervaller idag fast på tröskeln och på testcykel. 10+10+5+5 minuters. Tänker inte avslöja så mycker mera siffror än att Bombaren kör 4x4 minuters på 100 watt mer än jag kör mina tröskelpass på.

En tuff helg väntas
Imorgon skall jag på inflyttningsfest och på lördag kväll så ska jag på 70-årskalas. Mellan de två festerna så har jag tvätt-tid och jobbarkompismats o jag skall till Kilsbergen och springa i branta backar med stavar. Klockhammarsbacken upp mot Tomasboda står på planeringen. Skall pröva att köra 3 minuters igen då (om jag har tur) skall köra ett konditionstest nästa vecka på Universitetet. Så jag gör allt för att finjustera siffrorna lite.

Tjing tjong

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Du kommer inte somna om du ser Sex and the city... Porrfilmsvarning på den

Postat av: Mamma milla

hahaha ordet kuk får många ögon att läsa=)



Så du äter glass ser jag mest hela tiden, daxs att börja med den där braiga videon igen innan....du utgår som cyklist... he he he nu fick ja va lite elak!



shit ser ut som du kommer ha en äventyrfylld helg, då hoppas vi på uppdatering med K O R T !



//Mamma Milla



2008-11-07 @ 08:50:33
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: Köttraketen

Jag skrev de på sportklungan och jag skriver det hos dig; Jag och Dräparn från småland har fixat en crossträningsbana uppe i Hästhagen. Vi ska dit på lördag och söndag o reka/träna i dagsljus. Tid ej bestämt. Spårhundar behövs. Häng på aallahopa suckers!

2008-11-09 @ 13:02:27
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback