Ingen sport!

Ja det vore ju kul om ALLA mina MMS gick in på bloggen när man har varit utsocknes och slitit.

Undra om jag förstör inom cykelsporten?? Sportklassen i cykelcross är väl kanske till för att locka in nybörjare i sporten men även till för dem som inte äger någon cykelcross. Sånna som jag.  Måste jag som F.D elitåkare låna, ragga ihop, spara till en egen cykelcross och köra i en passande klass eller endast hålla mig som åskådare? Jag vill inget av de alternativen utan jag vill ju pröva att köra samma bana som de stora killarna. Nu har jag fått det och tänker inte skriva i mitt CV att jag vunnit båda dagarna. Nä, men däremot fick jag blåsa på ordentligt i dryga halvtimmen båda dagarna och fick en  ny idol. Emil Linde från Gävle CA. Killen kör normalt i H13-14 och körde grymt snabbt och bra. Hoppas han har kvar viljan för han kan bli något stort.
Ser nu bara ram emot ett framträdande till i sportklassen i Jönköping då en stående inbjudan mot dig Patrik Paulsson står om vem som är herren på täppan i sport :-)
 
Har ingen lust att jobba imorn men vad har jag för alternativ?

Hörs snart igen. På MMS eller via bredband? Vem vet

Kommentarer
Postat av: Anonym

måste vara kännas bra att vinna sportklassen när man e elitkille. Nästan lika pestigefyllt som att köra ifrån "gamgubbarna" hemma i kilsbergen.

2008-11-03 @ 16:46:31
Postat av: Patrik Paulsson

Utmaningen är tagen! Jag tränade med pannlampa igår och har träningsvärk(!) idag. Så ska det väl inte vara, nu är lättjan slut!



Du som anonymt försöker vara ironisk, kanske ska du läsa inlägget en gång till...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback